Koyun ve keçinin ‘dışarıdaki’ macerası

Güncelleme Tarihi:

Koyun ve keçinin  ‘dışarıdaki’ macerası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 12:32

Hayatlarında ilk kez çiftlik dışına adım atan iki kafadar, koyun Beatrice ve keçi Vanessa'yı ne tür maceralar bekliyor?

Haberin Devamı

Koyun Beatrice ve keçi Vanessa tüm yaşamlarını birlikte geçirmiş iki eski dost. Konuşacakları konular tükenip çiftlik hayatından da sıkılmaya başlayınca tatile çıkmaya karar verirler. Hiç eşyaları olmayan ikili, çiftlik evinden hoşlarına giden üç beş parça eşyayı çantaya atıp yola koyulurlar. Bir tatil için seçilebilecek bu en gereksiz eşyalar yaşayacakları inanılmaz maceraların habercisi olabilir mi acaba? Bakalım hayatlarında ilk kez çiftlik dışına adım atan kafadarlar bundan sonraki tüm sohbetlerine yetecek kadar macera ve anı biriktirebilecekler mi? Ödüllü çizer Quentin Blake’in sevimli resimleriyle.

Koyun ve keçinin  ‘dışarıdaki’ macerası


AZİM VE UMUT ÖYKÜSÜ
Mehmet Kemal Erdoğan küçücük bir serçenin yaşamına konuk ediyor bizleri. Onun maceralarıyla birlikte tarlaları, kümesleri, tuzaklı bahçeleri geziyoruz. Henüz iki haftalıkken uçmayı öğrenip yuvadan ayrılan ve yaşam mücadelesine atılan bir serçe. Yırtıcı kuşları çektiği için sürekli gittiği çiftliğin tavukları tarafından kovulunca güvenli bir yuva aramaya koyulur. Peşine takılan bir şahinin darbesiyle yaralanıp küçük bir oyuğa sığınır. Aç, susuz, yaralı ve yapayalnız serçenin yardımına kim koşacak dersiniz? Karşılıksız yardımlaşmayı yücelten bir mücadele, azim ve umut öyküsü.

Koyun ve keçinin  ‘dışarıdaki’ macerası


DÜNYAYI KURTARAN 'KORKAK'
Dünya neredeyse yok oluyordu. İnanın durum ‘azıcık fazla’ korkunçtu ama neyse ki korkak Wilf vardı. Her şey dünyanın en kötü adamı Alan’ın yandaki eve taşınmasıyla başlıyor. Wilf, Alan’ın şeytani planlarını duyunca dünyayı kurtarmak uğruna tüm korkularını ve endişelerini bir kenara bırakıyor. Tabii bu biraz zaman alıyor çünkü Wilf’in peruklardan boğazlı kazaklara, kıvrık bıyıklardan deniz canavarlarına, güvelerden damağa yapışan fıstık ezmesine kadar korkmadığı bir şey yok neredeyse. En iyi komedi dalında 67. ve 68. Emmy ödüllerinin sahibi ‘Veep’ dizisinin senaristinden kahkahalara boğan bir kahramanlık öyküsü. Jamie Littler’ın esprili çizimleri eğlencenin dozunu artırıyor.

Haberin Devamı

 

Koyun ve keçinin  ‘dışarıdaki’ macerası
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!