Kadıköy Sineması 'Oda Müziği Konserleri' Gülsin Onay ile başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy Sineması Oda Müziği Konserleri Gülsin Onay ile başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 15:27

Bu yıl yeni kültür sanat yapılanmasıyla dikkat çeken Kadıköy Sineması’nda oda müziği sezonu Gülsin Onay- Erkin Onay konseri ile başlıyor.

Haberin Devamı

Uluslararası alanda Türkiye'yi temsil eden ünlü piyanist Gülsin Onay, kendi jenerasyonunun önemli kemancılarından oğlu Erkin Onay ile, 20 Eylül Perşembe günü saat 21.00’deki açılış konserinde, Schumnn, Elgar, Mendelssohn ve Saygun’un eserlerini seslendirecek.

Kadıköy Sineması, bir kültür odağı olarak yeniden yapılanmasını, bu yıl başlattığı oda müziği konserleri ile sürdürüyor. Başka Sinema distribüsyonu ile Avrupa sanat filmlerine ağırlık veren, İstanbul Film Festivali ile Film Ekimi gösterilerine ev sahipliği yapan Kadıköy sinemasının, ödüllü iç mimarisi ile dikkat çeken 320 kişilik salonunda, bu yıl ilk kez 15 günde bir Perşembe geceleri oda müziği konserleri verilecek. Müzik Eleştirmeni Kemal Küçük’ün sanat yönetmenliğini yaptığı oda müziği konserleri, sezon boyunca Türkiye'nin en önemli oda müziği gruplarını İstanbullu dinleyicilerle buluşturacak. Salonun fuayesinde de resim sergileri yer alacak.

Haberin Devamı

Gülsin Onay-Erkin Onay konserinin biletleri Biletiva ve Kadıköy Sineması gişesinde satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!