Altın Kitaplar Akademi ve İPA'dan dünyadaşlık sempozyumu

Güncelleme Tarihi:

Altın Kitaplar Akademi ve İPAdan dünyadaşlık sempozyumu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2023 19:53

Altın Kitaplar Yayınevi'nin eğitim platformu Altın Kitaplar Akademi'nin İstanbul Planlama Ajansı (İPA) işbirliğinde düzenlediği 'Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık Sempozyumu', 25 Kasım Cumartesi günü İPA Florya Kampüsü’nde gerçekleşecek. Halka açık ve ücretsiz düzenlenen etkinlikte Oktay Kargül, Dr. Nilay Yılmaz, Coşkun Tezic, Dr. Av. Fevzi Özlüer, Prof. Dr. Ünal Akkemik, Merve Özkorkmaz, Seymen Bozaslan, Dr. Olcay Aydemir, Petek Tokuz, Hatice Gökçe, Asuman Kerkez ve Ozan Gündoğdu konuşmacı olarak yer alacak.

Haberin Devamı

 

Altın Kitaplar Akademi eğitim platformunun, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) ile birlikte düzenlediği “Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık Sempozyumu”, 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat: 08.30-17.00 arasında İPA Florya Kampüsü’nde gerçekleşecek. Oktay Kargül, Dr. Nilay Yılmaz, Coşkun Tezic, Dr. Av. Fevzi Özlüer, Prof. Dr. Ünal Akkemik, Merve Özkorkmaz, Seymen Bozaslan, Dr. Olcay Aydemir, Petek Tokuz, Hatice Gökçe, Asuman Kerkez ve Ozan Gündoğdu’nun konuşmacı olarak yer alacağı sempozyumda İbrahim Topçu ile ritim çalışması gün boyunca aralıklı olarak devam edecek.

Sürdürülebilirlik ve dünyadaşlık kavramlarının farklı disiplinlerden gelen konuşmacılarla ele alınacağı “Dünyayı Okumak: Değişen Gezegende Sürdürülebilir Yaşam ve Dünyadaşlık Sempozyumu”, halka açık ve ücretsiz olacak. Sempozyuma kayıt olmak için https://altinkitaplarakademi.com/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sabah 08:30’da kapı açılışının yapılacağı sempozyumun sunuculuğunu Yasemin Başlantı üstlenecek. İstanbul Planlama Ajansı Genel Sekreteri Oktay Kargül ve Altın Kitaplar Akademi Proje Danışmanı Dr. Nilay Yılmaz’ın açılış konuşmalarının ardından İbrahim Topçu’nun ritim çalışması gerçekleşecek. Sabah oturumunda Coşkun Tezic “Spor ve Sürdürülebilirlik”, Dr. Av. Fevzi Özlüer “Hukuk, Toplumsal Yaşam ve Sürdürülebilirlik”, Prof. Dr. Ünal Akkemik “Doğal ve Kentsel Ekosistemlerde Sürdürülebilirlik”, Merve Özkorkmaz “Üreticiden Tüketiciye Kozmetik ve Sürdürülebilirlik”, Seymen Bozaslan “Seyahat, Turizm ve Sürdürülebilirlik”  üzerine görüşlerini paylaşacak.

Altın Kitaplar Akademi ve İPAdan dünyadaşlık sempozyumu

Saat: 14.00’te başlayacak ikinci oturumda Dr. Olcay Aydemir “Kültürel Miras, Arkeoloji ve Sürdürülebilirlik”, Petek Tokuz, “Bağımsız Kitabevleri ve Sürdürülebilirlik”, Hatice Gökçe “Moda ve Sürdürülebilirlik”, Asuman Kerkez “Tarım, Buğday ve Sürdürülebilirlik” ve Ozan Gündoğdu “Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilirlik” üzerine sunumlarını gerçekleştirecek.

 

BAKMADAN GEÇME!