Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Eve yeni gelen Hazal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Eve yeni gelen Hazal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 09:47

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç yarışması Kısmetse Olur'da 7 Şubat Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Peki; Kısmetse Olur 18. hafta finalinde kim elendi?, Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Hazal kimdir?, Kısmetse Olur'da kim koruma altına alındı? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan 18. hafta finalinde kim elendi belli oldu.

Kısmetse Olur'a veda edecek isim olarak Gözde Deniz'in gideceği iddia ediliyordu ve bu iddia doğru çıktı. Kısmetse Olur 18. hafta finalinde eve Gözde Deniz veda etti.

Koruma altına alınan gelin adayı ise SMS oylaması sonucunda belli oldu. Yapılan oylamaya göre Kısmetse Olur evinde koruma altına alınan isim Nur Erkoç oldu. Damat adaylarında ise geçen hafta koruma altına alınan Murat yine bu haftanın korunan ismi oldu. 

Yarışmacıların koruma altına aldıkları isimler ise damatlar evinden Adnan, gelinler evinden Mehtap oldu. Kısmetse Olur eleme gecesine Melis ile Semih'in kavgası damgasını vurdu.

Gelin adaylarından Gözde, bu hafta Kısmetse Olur'a veda eden isim oldu!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

7 Şubat 2016 Pazar günü yapılan Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Oylama sonucunda eve veda eden isim Gözde Deniz oldu. 

Yeni eleme sisteminin uygulandığı eleme gecesinde 10 bin liralık ödülün sahibi damatlar evinden Murat olurken, ismi en çok yazılan Semih ise Murat sayesinde elenmekten kurtuldu. 

Gelinler evinden giden Gözde'nin yerine ise yeni gelin adayı olarak Hazal Atabek geldi.

KISMETSE OLUR EVİNDEN ELENEN GÖZDE DENİZ KİMDİR?

Lise mezunu olan Gözde, 20 yaşında ve Rum kökenli. İstanbul'da yaşamaktadır. Gri lens kullanan Gözde'nin boyu 1,70 santimetre, burcu ise Kova.

Gelin adayı Gözde Deniz Kısmetse Olur evinde güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken tek isimdi. Burçak ve İmre elendikten sonra eve giren Gözde'nin en iyi anlaştığı kişi ise Daniela olmuştu.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Eve yeni gelen Hazal kimdir

KISMETSE OLUR YENİ GELİN ADAYI HAZAL KİMDİR?

Gözde'nin elendiği Kısmetse Olur final gecesinde gelinler evine yeni gelen isim Hazal Atabek oldu. Yeni gelin adayı Hazal eve girer girmez damat adaylarını ziyaret etti. Damat adayları ise Hazal hakkındaki yorumlarında Hazal'ın cesur, semptaik ve pozitif enerjiye sahip olduğu görüşüne vardılar.

Haberin Devamı

Hazal ayrıca ailesinin onayı ile Kısmetse Olur evine sadece Emre için geldiğini açıkladı. 22 yaşında olan Hazal, Ankara'lı ancak İstanbul'da yaşıyor.

HAZAL'IN GELİŞİ, AYÇA'NIN HUZURUNU KAÇIRDI!

Kısmetse Olur” evine yeni gelen gelin adayı Hazal, Ayça’nın huzurunu kaçırdı. Hazal’ın Emre için eve gelmesi ve onunla evlenmek istemesi Ayça ile genç kız arasında gerilime sebep oldu.

Emre’nin hasta olduğunu öğrenen Hazal, onun için çorba yaptı. Ancak Ayça bu duruma tepkisini Hazal’ın yaptığı çorbaya bir kavanoz şekeri dökerek gösterdi.

Hazal, Emre’nin güvenini ve kalbini kazanacağı konusunda iddialı olduğunu söyledi. Bütün bu gelişmelerin ardından Emre, Hazal ve Ayça arasında neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!