Kısmetse Olur 94. bölümünde evde ortalık fena karıştı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 94. bölümünde evde ortalık fena karıştı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 20:17

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur evinde olaylar bitmiyor. Geçen hafta yapılan eleme nedeni ile Gözde evden ayrılırken yeni gelin adayı Hazal eve geldi. Ancak Hazal’ın gelişi ev halkı tarafından pek de sıcak karşılanmadı. Hazal ve diğer gelin adayları arasında gergin anlar yaşanıyor. İşte; Kısmetse Olur 94. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Hazal eve gelir gelmez damat adayları arasından Emre için geldiğini açıkladı. Bu durum Ayça tarafından tepkilere neden oldu. Emre'ye hala aşık olan ancak Emre tarafından reddedilen gelin adayı Ayça, Hazal'ın Emre'yi tanımasına katlanamıyor.

Çorbaya Sabotaj...

Emre'ye yakın olabilmek için ona çorba yapan Hazal, damat evine gideceği sırada Ayça ve Melis'in sabotesine maruz kaldı. Ayça ve Melis, Hazal'ın Emre'ye götüreceği çorbanın içine bir kavanoz dolusu şeker döktüler. Hazal, bu sabotaj karşısında sinirlense de Emre'ye çorba içirmekte kararlıydı.

Çorbayı kimler içti?

Tankut, damat adaylarına, “İçinde bulunduğu ilişkiden dolayı çorbayı kim içmeyecek?” diye sorduğunda Murat, “Mehtap istemiyor, ben içmeyeceğim.” dedi ve çorbadan içmedi. Adnan'da karnı tok olduğundan dolayı çorba içmedi. Damatlar evinde Hazal'ın çorbasını içenler Tankut, Emre, Boğaçhan ve Semih oldu. Semih ile birbirlerini tanıyan Nur, Mehtap damatlar evine giderken Semih'in o çorbayı içmemesi konusunda sıkı sıkı tembihte bulundu. Ancak Semih bu tembihleri dinlemeyerek çorbadan içti.

Haberin Devamı

Hazal ve Emre yakınlaşıyor! Ayça, boş durmuyor!

Sabote edilen çorbasına rağmen pes etmeyen Hazal, kırmızı odaya gitmek yerine damatlar evine gidip Emre'ye çorba yaptı. Diğer damat adayları çorba içip içmemek konusunda sıkıntı yaşadılar.

Kısmetse Olur Hazal kimdir?

Hazal Atabek, 21 yaşında ve Ankara'lıdır. İstanbul'da yaşıyor. Bir kafede müdürlük yapan Hazal, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Emre'yi tanımaya çalışıyor.

Emre, Hazal'la ilgili kararını veriyor, evde ortalık karışıyor!

Kısmetse Olur 94. yeni bölümü ile 9 Şubat'ta Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!