Kısmetse Olur'da Melis elendi mi? | Büyük kavga!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Melis elendi mi | Büyük kavga
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 12:20

Kısmetse Olur’un 1 Şubat canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Ceyda’nın Adnan’la arasının bozulmasının ardından, Melis’in Ceyda’ya şaka yaparak “Adnan’la ilgileniyorum ve birbirimizi tanıyacağız” demesinin ardından gerilim dolu dakikalar başlamıştı. Peki; Melis diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasının kuralları gereği, üç kez ihtar alan yarışmacı ev halkı tarafından açık oylamaya alınıyor. Eğer ev halkı yarışmacının gitmesini isterse eleniyor, kalmasını isterse kalıyor. Melis, Ceyda ile yaşadığı gerginliğin ardından bugün üçüncü ihtarını alarak oylamaya girmek zorunda kaldı.

Melis'in oylamasında, gelinler evindeki adaylar Daniela, Cansel, Ceyda, Nur, Gözde, Mehtap ve  Ayça Melis'in evde kalmasını istedi. Bu sayede Melis evden ayrılmadı. Oylama ve karar sonrası gelin adayı Melis, gözyaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı. Melis, bir daha ihtar ve oylamaya katılmadan evden ayrılacak. Bu nedenle bundan sonra çok dikkatli davranmak zorunda. Melis ile birlikte ihtar alan yarışmacı Ceyda'nın ikinci ihtarı oldu. Eğer bir daha ihtar alırsa o da Melis gibi oylamaya girmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da üst üste 5 ihtar!

Kısmetse Olur Erkekler evi de karıştı!

1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan Kısmetse Olur'da erkekler evinde de büyük kavga çıktı. Emre ile Semih'in kavgasına şahit olduğumuz yarışmada Semih'in söylenenleri başka yöne çekmesi evdeki kavganın fitilini ateşledi.

Kısmetse Olurda Melis elendi mi | Büyük kavga

Semih'in tavırlarına sinirlenen Emre sakinliğini koruyamayınca erkekler evinde kavga çıktı. Kavgaya Eser'in de dahil olmasıyla olay daha da büyüdü. Sunucu Seda Akgül, kavga eden yarışmacılara üst üste ihtarda bulundu.

Kısmetse Olur Daniela Kimdir?

Daniela Grajdeanu, 23 yaşında ve Romanya asıllı. İstanbul'da yaşıyor. Beykent Üniversitesi halkla İlişkiler mezunu olan Daniela, şu an bir izdivaç programı olan Kısmetse Olur'da hayatının aşkını arıyor.

BAKMADAN GEÇME!