Kim Kardashian soyuldu!

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashian soyuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 21:54

Amerikalı film yıldızı Kim Kardashian, Paris’te kaldığı rezidansta önceki gece yarısı soyuldu. 5 kişilik silahlı ekip, Kardashian’ı bağlarken, 10 milyon Euro’dan fazla değerdeki mücevherlerle kaçtı.

Haberin Devamı

FİLM gibi soygun önceki gece 03.00 sıralarında Paris’te yaşandı. Polis ceketi ve kar maskeleri giyen 5 silahlı saldırgan, Hotel de Pourtales adlı lüks rezidansın görevlisine ünlü TV yıldızı Kim Kardashian’ın (35), kaldığı odanın kapısını zorla açtırdı. Kardashian’ı koli bandıyla bağlayarak banyoya kilitleyen soyguncular, içinde 6 milyon Euro (Yaklaşık 20 milyon TL) değerinde taşlar olan bir mücevher kutusunu ve 4 milyon Euro değerindeki bir yüzüğü alarak kaçtı. Mücevherlerin içinde Kardashian’ın Paris’te katıldığı moda haftası için ödünç aldıklarının yanı sıra kendisine ait olanların da bulunabileceği iddia ediliyor.

SOYGUNCULAR BİSİKLETLE KAÇTI

Soyguncu ekip, TV yıldızının iki akıllı telefonunu da çaldı. Bunların içinde önemli kişisel bilgilerin bulunduğu düşünülüyor. Rezidans, film ve müzik starlarının sık sık kaldığı bir yer. Gecelik fiyatı ise 15 bin Euro. Polis, rezidansın görevlisini de elleri ve ayakları bağlı şekilde buldu. Reuters’e konuşan kaynaklar, soyguncuların bisikletle kaçtığını anlattı. Paris’te başka bir yerde kalan TV yıldızının annesi Kris Jenner ve kız kardeşleri Kendall Jenner ve Kourtney Kardashian, olayın ardından magazin yıldızının yanına gitti. Amerikan magazin sitesi TMZ, Kardashian’ın soygunculara canını bağışlamaları için yalvardığını yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!