Kek yediği için 9 yaşındaki çocuğu öldürdü!

Güncelleme Tarihi:

Kek yediği için 9 yaşındaki çocuğu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 10:56

Bir parça kek yediği için 9 yaşındaki elleri kelepçeli çocuğu ölümüne döven Maryland’li adama 30 yıllık hapis cezası verildi.

Haberin Devamı

Associated Press’in yaptığı habere göre, doğum günü pastasından bir dilim yediği için 9 yaşındaki çocuğu ölümüne döven Marylandli adam, ikinci derece cinayet suçundan 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 9 yaşındaki Jack Garcia (aşağıda), davacının söylediğine göre, onu ölümüne sebep olan son dayağı yemeden önce haftalarca esir gibi yaşadı. Annesi Oricana Garcia, dayısı Jacob Barajas ve annesinin nişanlısı Robert Wilson ile yaşıyordu. Jack’e ceza olarak yemek verilmiyordu, bambu sopasıyla dövülüyordu ve bir sandalyeye kelepçeleniyordu.

Kek yediği için 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Polisin söylediğine göre, 31 yaşındaki Wilson, kızına ait doğum günü pastasından Jack’in bir parça aldığını fark edince çok sinirlendi. Dayısı Jacob Barajas, Jack’i kelepçeledi ve Wilson odaya girip Jack’i dövdü. Görgü tanığı olan 10 yaşındaki bir kız çocuğu Wilson’un “Keki kus!” diye bağırdığını ve Jack’in “Hayır! Dur!” diye ağladığını duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Dayaktan sonra, Jacob Barajas ambulansı aradı fakat ambulans geldiğinde Jack’in annesi ambulansı geri gönderdi. 4 saat sonra, Wilson ambulansı aradı. Jack 4 gün sonra hastanede öldü.

Robert Wilson (aşağıda), 9 yaşındaki çocuğun ölümünden sorumlu olduğunu kabul etti. Davacılar Wilson için çocuk istismarı, aşağılama, ihmal etme gibi 7 farklı suçlamada bulundu.

Kek yediği için 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Oriana Garcia ve kardeşi Barajas da ikinci derece cinayet suçundan yargılandı. Davaları 17 Mayıs’ta görülecek. 

Kek yediği için 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!