Kara Kuvvetleri için 2226 mesajları

Güncelleme Tarihi:

Kara Kuvvetleri için 2226 mesajları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 21:23

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, 2226’ncı yaşını kutlayan Türk Kara Kuvvetleri’nin yıldönümünü Orgeneral Salih Zeki Çolak’a gönderdiği mesajla kutladı. Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin temelini oluşturan Kara Kuvvetleri’nin dünyadaki saygınlığını koruduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı, kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak’a yolladığı mesajda şöyle dedi:

EN ETKİLİ GÜCÜMÜZ

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin temelini oluşturan, başarılarıyla bizleri her zaman gururlandıran Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Dünyanın en eski ve en saygın ordularından biri olarak, şanlı mazisiyle adından övgüyle söz ettiren Kara Kuvvetleri Komutanlığımız, ulusal güvenliğimizin ve milli menfaatlerimizin korunmasında en etkili gücümüzdür. Disiplinli, cesaretli, milli ve manevi değerlerine bağlı, fedakâr personeliyle, ülkemizde huzur ve emniyetin güvencesi olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımız, dünyanın çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevlerde sergilediği üstün hizmet anlayışıyla, bölgesel ve küresel barışın tesisine de çok değerli katkılar sağlamaktadır. Bölücü teröre karşı verdiğimiz amansız mücadelenin temel gücünü oluşturan Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın, vatan sevgisi ve yüksek vazife şuuruyla, ulusal ve uluslararası alanda üstlendiği görev ve sorumluluklarını gelecekte de başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümünde fedakâr mensuplarını tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

Haberin Devamı

Kara Kuvvetleri için 2226 mesajları

Başbakan Binali Yıldırım da mesajında özetle şunları kaydetti:

“Birlik ve beraberliğimize kasteden her türlü tehdide karşı sınırda ve sınır ötesinde ortaya koyduğu mücadeleyle, caydırıcılığı temel alan güçlü yapısıyla Kara Kuvvetlerimiz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimize güven vermeye devam edecektir. Kara Kuvvetlerimizin kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi ve bütün istiklal kahramanlarımızı rahmetle, saygıyla anıyor, kahraman askerlerimize takdirlerimi sunuyorum.”

MİLLETİMİZİN EMRİNDE

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da yayımladığı mesajda şöyle dedi: “TSK’nın temel yapı taşlarından Kara Kuvvetlerimiz, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet orduları, Cumhuriyeti ve mukaddes topraklarını emniyetle muhafaza ve müdafaaya kadir ve hazırdır’ sözünde ifadesini bulan güvene layık olabilmek için aziz milletimizin emrinde büyük özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürmektedir. Kara Kuvvetleri, asil milletimizin emrinde, sorumluluğunun bilincinde ve güçlü yapısıyla, bu seviyeyi daha da ilerilere taşıyarak, bölgesel ve küresel barışın, istikrarın, huzurun ve güvenin en önemli teminatlarından olmaya devam edecektir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!