Kapadokya'da festival zamanı

Güncelleme Tarihi:

Kapadokyada festival zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 22:19

Bu yıl 18-21 Mayıs tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen Cappadox’ta müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinlikleri yer alıyor. Ünlü şarkıcı Emma Shapplin de festivale katılacak isimlerin arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

BU sene 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Dünyadan Çıkış Yolları’ temasıyla Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşecek Cappadox 2017’nin programı belli oldu. Kapadokya’nın sıra dışı coğrafyasıyla iç içe açık hava etkinliklerinin gerçekleştirildiği festivalde müzik, çağdaş sanat ve gastronomi bir arada olacak.

Cappadox’un bu yılki müzik programında Rhye, Emma Shapplin featuring Mercan Dede, Acid Pauli, Kaan Tangöze, Peter Broderick & David Allred Duo, Ah! Kosmos, Kalben, Kuan, Büyük Ev Ablukada, Oceanvs orientalis vs İlhan Erşahin, Dead Combo, Lars Danielsson Duo ft. Gregory Privat, Kayhan Kalhor & Erdal Erzincan, Yasmine Hamdan, Akın Sevgör yer alıyor. Cappadox’a özel tasarlanarak dönüştürülen sahnelerde doğayla iç içe verilecek konserlerin mekânları arasında Bezirhane, Perili Ozanlar Vadisi yer alırken, gün batımı konserleri Kızılvadi, Güray Müze ve Uçhisar Çiftlik Evi’nde gerçekleşecek. 

DÜNYADAN ÇIKIŞ YOLLARI
Küratörlüğünü Fulya Erdemci ve Kevser Güler’in üstlendiği Cappadox 2017’nin çağdaş sanat programını ise bu yıl ilk kez katılacak sanatçılar şekillendiriyor. Cappadox 2017’ye davet edilen sanatçılar, dünyadan çıkışın kendilerine özgü yollarını farklı projelerle araştıracak. Çağdaş sanat sergisi, 11 Haziran’a kadar devam edecek. Festivale özel gastronomi etkinliklerinin, doğa yürüyüşlerinin, bisiklet turları ve yoga seanslarının düzenleneceği Cappadox 2017’nin avantajlı tekil biletleri önceki gün satışa çıktı. Ayrıntılı program ve bilet için cappadox.com.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!