Üniversiteden geleceğin yöneticileri için eğitim programı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden geleceğin yöneticileri için eğitim programı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 11:25

Türkiye’de yönetim kurulu üyelerine özel olarak hazırlanan ilk eğitim programı olmasıyla dikkat çeken Executive on Board, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve PwC Türkiye iş birliğiyle devam ediyor. Kendi alanlarında lider ve öncü iki kuruluş, iş dünyasının başarılı ve fark yaratan yöneticilerini güçlendirmek ve gelecek yüzyıllara hazırlamak amacıyla «Executive on Board» programının yeni dönemini başlattı. Yönetim kurulu üyeleri, üye adayları ve C-Suite yöneticileri için başlatılan program, katılımcıların yönetim kurulu fonksiyonlarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, vizyon, gelecek ve dijitalleşme alanlarında kendilerini geliştirmelerine odaklanıyor.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve PwC Türkiye, iş dünyasında Etkin Yönetim Kurulu oluşturmak amacıyla Mart 2018’de başlattığı iş birliğine devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin akademik birikimi ve PwC’nin danışmanlık, finans, vergi, hukuk alanlarındaki saha tecrübesinin birleşiminden oluşan ‘Executive on Board’ programı, ülke ve dünya ekonomisine yön veren yöneticilerin, güncel konulara çağdaş yaklaşımlarla çözüm üretmesini hedefliyor. Küresel düzeyde prestijli bir program olarak tasarlanan Executive on Board, teori ve pratik bilgilerin sunulduğu ve hayatın içinden örneklerin paylaşıldığı bir çalışma programı olarak dikkat çekiyor.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu’nun akademik koordinatörlüğünde başlayan programın yeni akademik dönemi, 17 Kasım 2018- 19 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İş dünyası ve akademik dünyadan konuk konuşmacıların da katılacağı 72 saatlik programı tamamlayan katılımcılar, sertifika almaya, 24 saatlik bir modülü tamamlayan katılımcılar ise "Katılım Belgesi" almaya hak kazanacak.

 

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu, gelecek nesillerin iş dünyasına hazırlanmasında, gerekli teknolojik yatırımların ve altyapının sağlanmasında iş dünyasının liderleri olarak yapılacak tüm katkıların ülkemiz için büyük önem taşıdığını belirtiyor. İhtiyatı elden bırakmadan iyimserlikle atılacak her adımın, ülkemizi yukarılara taşıyacağını belirten Nuhoğlu, yeni dönem “Executive on Board” programı ile tüm etkin yöneticileri bir araya getirerek sektöre önemli katkıda bulunacaklarını sözlerine ekliyor.

 

Eğitim programının konuları arasında; yönetim kurulunun işleyişive kurumsal sürdürülebilirlik, yönetim kurulu üyelerinin sorumlulukları ve hukuki ve vergisel konular, makroekonomik veriler çerçevesinde Türkiye ekonomisi, konuşan finansal tablolar, operasyonel mükemmeliyet, finansman yönetimi, değerleme, şirket birleşme ve satın almalarda önemli ipuçları, kurumsal risk yönetimi, iç kontrol ve iç denetim, yolsuzluk vesuiistimal riskleri, global operasyon ve organizasyon kurma, dijital değişim, siber güvenlik, inovasyon ve girişimcilik gibi başlıklar yer alıyor.

 

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Executive on Board programı detaylı bilgi ve kayıt için: http://www.buyem.boun.edu.tr/egitim/executive-on-board.html

BAKMADAN GEÇME!