İTK'da caz esintileri

Güncelleme Tarihi:

İTKda caz esintileri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 15:24

İzmir Özel Türk Koleji Mezunları Derneği tarafından düzenlenen sanat etkinlikler ikapsamında Dilek Sert Erdoğan Band konseri büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Ekim ayında başlayan ve Mayıs ayına kadar devam edecek, her ay kendi alanında söz sahibi sanatçıların misafir edileceği İTK Sanat Sezonu'nda Kasım ayında son yıllarda ülkemizdeki en güçlü kadın soul vokallerinden birisi olan Dilek Sert Erdoğan sahne aldı. Türkiye'de yapılan ilk özgün İngilizce soul albümü olma özelliği taşıyan "Moments"in yanı sıra, 80'li ve 90'lı yılların unutulmaz kült şarkılarının soul/caz uyarlamalarından oluşan özel bir repertuvarla İTK'lılara eşsiz bir gece yaşatan Dilek Sert Erdoğan'a trombonda Elvan Arıcı, bas gitarda Caner Üstündağ, piyanoda Barış Doğukan Yazıcı, davulda ise Turgut Alp Bekoğlu eşlik etti.
İTK Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytül Büyüksaraç; "Gülsin Onay ile açılışını gerçekleştirdiğimiz İTK Mezunları Derneği Sanat Sezonu ile hem müziğin farklı tınılarını sanatseverlerin beğenisine sunuyor hem de böyle gecelerde büyük küçük tüm İTK'lılar bir araya geliyoruz. Dilek Sert Erdoğan Band ile caz müziğinin renkli dünyasına özel bir yolculuğa çıktığımız bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyoruz" dedi.
Konserlerden elde edilencek gelin İTK Mezunları Kitap Bursu'na aktarılacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!