İşte Galaxy Note 8'in ilk görüntüsü!

Güncelleme Tarihi:

İşte Galaxy Note 8in ilk görüntüsü
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 09:59

Samsung'un başını fazlasıyla ağrıtan Galaxy Note 7'nin ardından pek de adı anılmayan Galaxy Note 8 ilk kez görüntülendi; elbette çizim halinde!

Haberin Devamı

Galaxy Note 7 ile yaşadığı hayal kırıklığını Galaxy Note 8’de yaşamak istemeyen Samsung, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Firmanın Galaxy S8'den sonra tanıtacağı amiral gemisi Note 8'in teknik çizimleri ve detayları ortaya çıktı.

Çizimlere bakıldığında Note 8'in her iki tarafının da kavisli olduğu görülüyor. Ön tarafında fiziksel bir tuşun yer almadığı çizimde Galaxy S8’de olduğu gibi neredeyse çerçevesiz bir ekran bulunuyor. Galaxy Note 8’in 3840 × 2160 piksel çözünürlüklü 6,4 inç ekran, Snapdragon 835 veya Exynos 9 işlemci, 6 GB RAM, 256GB depolama birimi, S-Pen stylus kalem, USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi, microSD kart desteği, AKG imzalı hoparlör ve sanal asistan Bixby ile geleceği söyleniyor.

İşte Galaxy Note 8in ilk görüntüsü

Samsung’un 29 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte 5,7 inçlik Galaxy S8 ve 6,2 inçlik Galaxy S8 Plus’ı duyurması bekleniyor. Türkiye'de aynı zamanda düzenlenecek etkinlikteki tüm detayları önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!