Hava durumu bilgisine göre kar ne zaman yaÄŸacak sorusu cevap buldu!

Güncelleme Tarihi:

Hava durumu bilgisine göre kar ne zaman yağacak sorusu cevap buldu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:07

Günlerdir büyük bir merak içerisinde araştırılan İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusu, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu bilgilerinden elde edilen verilere göre, İstanbul'a kar yağışı gelecek hafta içerisinde başlayacak. İşte,Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün vermiş olduğu hava durumu bilgisi ve kar ne zaman yağacak sorusunun cevabı

Haberin Devamı

İstanbul'da günlerdir süren bahardan kalma sıcak hava, dün yerini sisli ve soğuk bir sisteme bırakmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre 15 Ocak'ta İstanbul’da kar yağma ihtimalinin olduğu belirtildi. Kar yağışı Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da da etkili olacak. İç Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık tahmine göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı hızla düşüyor ve kar geliyor. Perşembe günü yurda giriş yapacak olan yağışlı hava önce yurdu yağmur olarak etkileyecek, pazar karla karışık yağmura dönüşecek olan yağışlar, pazartesi günü kara dönüşecek ve yurdun büyük çoğunluğu beyaz örtü altında kalacak.

Â

Hava durumu bilgisine göre kar ne zaman yağacak sorusu cevap buldu

Haberin Devamı

İstanbul’da karın yağacağı tarih Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerinde yer aldı. 14 Ocak Pazar günü karla karışık yağmur, 15 Ocak Pazartesi günü ise kar bekleniyor. Kar yağışı Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da etkili olacak. İç Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekleniyor. 

Geçen yıl bu tarihlerde İstanbul’da yoğun kar yağışı görülmüştü. Ulaşımda aksaklıklar yaşanırken kar yağışı ve soğuklar hayatı olumsuz etkilemişti.

HAVA DURUMU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ EDİNMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!