İnternet için taahhüt vermeye son

Güncelleme Tarihi:

İnternet için taahhüt vermeye son
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 09:45

Turknet sektör içinde büyük bir adım atarak, tüm bireysel tüketicileri kucaklayan “Özgür İletişim’’ adı altında tek bir sistem oluşturdu. TurkNet, “Özgür İletişim” ile  bireysel tüketicilerin ev içi iletişim ihtiyaçlarını tek ve net bir paket içerisinde, “her şey dahil” mantığıyla karşılıyor ve bunu abonelerini taahhüt vermeye mecbur bırakmadan yapıyor.

Haberin Devamı

“Özgür İletişim”le TurkNet, 150 GB AKN’li, hızlı, sınırsız internet, evden yurtiçi, yurtdışı, GSM ayrımı olmaksızın her yöne 1000 dakika konuşmayı tüketicilerine sunuyor.

Basın toplantısında bir sunum yapan TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler şunları söyledi: “Bu yeni yaklaşımımızda ana odağımız tüketicilerin beklentileri oldu. Beklentilere kulak verdiğimizde, yüksek hızlı internetin ancak yüksek AKN (Adil Kullanım Noktası) ile bir anlam ifade edebileceğini anladık. Telefon tarafında ise tüketicilerin günün belli saatlerinde, sadece belirli yönlere arama yapabiliyor olmaktan memnun olmadıklarını fark ettik.

Bu nedenle Özgür İletişim paketimizi tüketicilere sunduk. Özgür İletişimle, tüketicilerimize, onların ihtiyaçlarını tek pakette, tek faturada karşılayacağımızı, yalın ve net olacak faturalarında, onlara ek bedeller ödetmeyeceğimizi taahhüt ediyoruz. Bunun karşılığında ise onlardan herhangi bir taahhüt istemiyoruz”  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!