İZMİR HABERLERİ

İlk yemek kuru fasulye-pilav

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
08.02.2018 - 10:03Son Güncelleme :

ALSANCAK Koruma Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu 'Türk Yemekleriyle Sağlıklı Yaşam Günü' düzenledi. Yönetimde bulunan kadınlar evlerinde hazırladığı kuru fasulye, pilav, ev turşusu, yaprak sarma, fava, çiğ köftenin yanısıra açma böreklerle dernek üyelerine ve davetlilerine ikramda bulundu.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Özellikle güveçte pişmiş kuru fasulye, davetlilerin ilgi odağı oldu.

Alsancak Koruma Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Olcay, 1999 yılında kurulan ve 186 üyesi olan derneklerinin semtin güzelleşmesi, yapıların korunması, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, semtlerinde yaşayan ihtiyaçlılara maddi ve manevi katkılar sunulması için 19 yıldır çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Olcay, "Önümüzdeki günlerde de sağlık ve kültür aktivitelerimiz artarak devam edecek. En yakın etkinliğimiz 'Alsancak ve İzmir'e katkı Verenler Ödül Töreni', 'İzmirli Girişimci Özel Kadınlar Ödül Töreni' ve sağlık seminerlerimize tüm Alsancaklılar'ı bekliyoruz" dedi.

 

 

 

 

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

İzmir haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının İzmir ilinden İlk yemek kuru fasulye-pilav hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 08 Şubat 2018 tarihinde saat 09 03’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça İlk yemek kuru fasulye-pilav haberi güncellenecektir.

İZMİR NAMAZ VAKİTLERİ

20 Ekim 2018, Cumartesi
  • İmsak
    05:57
  • Guneş
    07:18
  • Öğle
    13:02
  • İkindi
    16:05
  • Akşam
    18:35
  • Yatsı
    19:51
Sayfa Başı