Sertifika varsa işe alınmak daha kolay

Güncelleme Tarihi:

Sertifika varsa işe alınmak daha kolay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2015 18:34

Aldığı eğitimleri sertifikalandırabilen adaylar özgeçmişini zenginleştirip işe alımda avantajlı konuma geliyor. İş arayan kişileri daha donanımlı hâle getirmek için harekete geçen Yenibiris.com, TTNET ProG eğitim projesini hayata geçirdi. TTNET ProG’nin İstanbul Üniversitesi onaylı sertifika programlarına Yenibiris.com üzerinden de ulaşılabilecek.

Haberin Devamı

İş dünyasının değişen ve zorlaşan koşullarına uyum sağlayabilmek, kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyebilmek isteyenler, sertifikalı eğitim programlarıyla iş başvurularında artık daha avantajlı hâle geliyor.

İnsan kaynakları uzmanları, iş görüşmelerinde belgelenebilir yetkinlikleri olan adaylara daha sıcak bakıyor ve işe alımda uzmanlıklarını sertifikalandıran adayları tercih ediyor. Birçok işveren işe alım süreçlerinde ön eleme yaparken başvuru yapan adayların uzmanlıklarını gösteren sertifikalarının olup olmadığını göz önünde bulunduruyor.

İş arayanların büyük bir kısmının da Yenibiris.com’daki ankette sorulan “Sertifikalı eğitimlerin iş bulmada faydalı olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna “Evet” yanıtını vermesi sertifikalı eğitimlerin önemini ortaya koyuyor.

İş arama sürecindeki adayların sertifikalı programlardan yararlanarak özgeçmişini zenginleştirmesi ve firmalar tarafından daha tercih edilir olabilmesi için Yenibiris.com, Türk Telekom Grubu şirketi TTNET’in profesyonel ve kişisel gelişim platformu TTNET ProG ile işbirliğine gitti. Yenibiris.com üzerinden verilecek olan TTNET ProG’nin İstanbul Üniversitesi onaylı sertifika programları sayesinde, adaylar binlerce başvuru arasından yetkinliklerini belgeleyerek öne çıkabilecekler.

İlk etapta satış-pazarlama ve liderlik programları var
Türkiye’de her yaştan insanın eğitime ulaşabilmesine olanak tanıyan TTNET ProG, 2014 yılında hayata geçirdiği İstanbul Üniversitesi Sertifika Programları ile iş dünyasınca kabul gören birçok eğitim veriyor.

Yenibiris.com üzerinden TTNET ProG’nin satış ve pazarlama, iş dünyasında profesyonellik ile liderlik ve yöneticilik sertifika programlarına ulaşmak mümkün. Sertifika programları eğitimlerinin tamamı internet ortamında alınabiliyor.

Eğitimleri tamamlayan öğrencilerin sertifikaları adreslerine kargo ile gönderiliyor. Kısa bir süre sonra yeni sertifika programları da kullanıcılara sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!