A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya

Güncelleme Tarihi:

A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 10:02

Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Konu hakkında konuşan Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan “A.C.E. Awards’tan bu yıl da iki Diamond ödülle dönmekten memnuniyet duyuyoruz. Teslimat ve yeni müşteri edinimi rakamlarımızla sektörün lideri olmakla beraber bize bu ödülleri getiren 30 yılı aşkın süredir ödün vermeden uyguladığımız ‘tam zamanında teslimat’ ilkemiz ve müşteri deneyimindeki eşsiz yaklaşımımız oldu. Paylaşımcılığı ve katılımcılığı savunan hizmet modelimizin toplumda büyük bir karşılığı olduğunu biliyoruz. Türkiye çapındaki 119 şubemizde görev yapan 1.400’ü aşkın çalışanımızla bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çalışkan sözlerini, “Özellikle sektörün BDDK’nın denetim ve gözetimine tabi tutulmasının ardından tasarruf finansmanını ilk kez deneyimleyen pek çok yeni müşterimiz oldu. Teslimat öncesi ve sonrasında özenle yürüttüğümüz operasyonel süreçlerin ardından gerçekleştirdiğimiz anketlerde yüzde 90 olarak çıkan müşteri memnuniyetimizin, Şikayetvar A.C.E. ödülleriyle bir kez daha tescillenmiş olması da ayrıca mutluluk verici” şeklinde sürdürdü.

Haberin Devamı

Tüketiciler tarafından kusursuz müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E Awards, Şikayetvar tarafından 9 yıldır düzenleniyor. Ödüller, firmaların şikâyet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık 1.5 milyonun üzerinde anket baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre belirleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!