Heusenstamm’daki kutlamaya herkesi bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Heusenstamm’daki kutlamaya herkesi bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 09:47

Frankfurt’ta 23 Nisan kutlamaları, Halil Öztaş’ın belediye başkanı olduğu Heusenstamm kasabasında düzenlenecek. Frankfurt Başkonsolosluğu, Türk Öğretmenler Derneği Hessen, Türk Toplumu Hessen, Almanya Türk Öğretmenler Federasyonu ve Türk-Alman Eğitim Platformu’nun katkılarıyla düzenlenecek kutlamalara Hürriyet Gazetesi de destek veriyor.

Haberin Devamı

Heusenstamm’daki kutlamaya herkesi bekliyoruz

FRANKFURT’taki kutlamalar, bir grup ilkokul öğrencisinin 23 Nisan günü saat 11.00’de Frankfurt Başkonsolosluğu’nu ziyaret etmesiyle başlayacak. Öğrenciler, başkonsolosluk koltuğuna da oturacak. Daha sonra Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Peter Feldmann’ı da ziyaret edecek olan öğrenciler, çeşitli gösteriler yapacak.Merkezi kutlama ise 23 Nisan pazar günü Heusenstamm’daki Martinseehalle’de saat 13.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da söz konusu etkinlik kapsamında kapalı ve açık spor alanlarında çeşitli etkinlikler ve sahne programlarının yanı sıra, farklı sivil toplum kuruluşları stantlar oluşturacak. 

Haberin Devamı

BAŞKONSOLOSTAN DAVET

Aileleri çocuklarıyla birlikte 23 Nisan kutlamalarına katılmaya davet eden Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, “Tüm dünya çocukları için barış, sevgi ve kardeşlik gibi temel değerlerin yoğun biçimde yaşandığı ve daha iyi bir dünya özleminin dile getirildiği güzel bir vesile haline gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamak üzere, tüm vatandaşlarımızı aileleriyle beraber 23 Nisan Pazar günü Heusenstamm’a davet ediyorum” dedi.

Heusenstamm’daki kutlamaya herkesi bekliyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!