Hem eğlenceli hem öğretici yaz kampı

Güncelleme Tarihi:

Hem eğlenceli hem öğretici yaz kampı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 16:16

Amerika’da başlayan ve dünya çapında 150’den fazla noktada çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı hedefleyen Engineering For Kids (EFK), yaz kampı başlıyor. 5-12 yaş arası tüm çocuklara açık olan yaz kampında bilimsel aktivitelerin yanı sıra isteyen öğrenciler seramik, yaratıcı drama ve resimden oluşan STEM eğitimi ve sanat birleşimi olan STEAM özel programına da katılabilecekler.

Haberin Devamı

Çocuklar 20 Haziran’da başlayan ve 26 Ağustos’ta sona erecek olan kampta kimyadan uzay ve havacılığa, makineden inşaata farklı mühendislik dallarından eğlenerek öğrenecekleri ve ‘neden’ sorusuna cevap bulabilecekleri deneylerle keyifli zaman geçirecek. 5-12 yaş arası tüm çocuklara açık olan EFK yaz kampında bilimsel aktivitelerin yanı sıra isteyen öğrenciler seramik, yaratıcı drama ve resimden oluşan STEM eğitimi ve sanat birleşimi olan STEAM özel programına da katılabilecekler. Çocukların hem sosyalleşmesine hem de eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayacak EFK Yaz Kampı; üç farklı dönemde, ebeveynlere farklı zaman alternatifleri sunarak çocukları ağırlayacak. İlk dönem 20 Haziran’da başladı, 1 Temmuz’da sona erecek. İkinci dönem 11 Temmuz-29 Temmuz arası 3 haftalık ve üçüncü dönem 1 -26 Ağustos tarihleri arasında 4 haftalık programlara kayıt yaptırılabilecek. Sabah ve öğlen olmak üzere ayrı kayıtların alınacağı kampta çocuklar günlük olarak bir deney, beslenme saati, bilim oyunu ve eğlence aktivitesi içeren paket programa sahip olacak.

Haberin Devamı

BİLİM VE SANAT BİR ARADA

Pipet roket yapımından, köprü tasarımlarına, mancınık üretiminden, kimya deneylerine kadar geniş bir yelpazede deneyler yapacak çocuklar aynı zamanda seramik, yaratıcı drama ve resimden oluşan ve STEAM adı verilen özel program sayesinde sanat eğitimi de alabilecekler. Sanat eğitimleri ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 17.30-18.30 saatleri arasında verilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!