GeriSeyahat Helin'in yeni seçimi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Helin'in yeni seçimi

Helin'in yeni seçimi

Helin Avşar, iş tanımlamasına yeni bir alanda daha devam ediyor. Oyunculukta karar kılan Avşar, şimdi de yeni bir işle karşımıza çıkıyor.

Helin Avşar fotoğrafları için tıklayın

Magazin dünyasının renli ismi Helin Avşar, oldukça ilginç ve bir o kadar da ses getirecek “Helinik Tatil” adlı programıyla S’NEK ekranlarına geliyor. Modacılığın ardından şarkı söylerken azmiyle izlediğimiz gördüğümüz ardından oyunculukta karar kılan ve kendisinden söz ettiren Helin Avşar, magazin âlemini de en fazla meşgul eden gözde simalar arasında yer alıyor.
İddialı giyim tarzıyla dikkat çeken ve eğlenmeyi fazlasıyla seven güzel yıldızın geçireceği bir tatil nasıl olurdu diye merak edenler,  merakını  S’NEK'le giderebilecekler. Helin Avşar, S’NEK aracılığıyla gittiği Yunan adalarındaki son derece keyifli tatil görüntülerini S’NEK izleyicileri ile paylaşıyor. Bir arkadaşıyla beraber kanal tarafından Mikanos ve Santorini’ye gönderilen güzel yıldızın, tatil boyunca tüm yaşadıkları görüntüleniyor.
Bir reality şov tadında olan program boyunca Helin Avşar, tatil süresince adaları keşfediyor, tüm güzelliğini yansıtan bikinileriyle güneşlenmenin tadını çıkarıyor, Mikanos adasında yer alan Paradise Beach’te keyif çatıyor, Nikos Tavern’da en lezzetli yemekleri tadıyor, Santorini’nin Kaimeni adasında gezintiye çıkıyor ve gece olunca rotasını adada ün salmış bir gece kulübü olan Koo Club’a çeviriyor.

False