Hafta sonunuz nasıl geçecek

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonunuz nasıl geçecek
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 13, 2007 11:06

Haberin Devamı

CUMARTESÄ°

KOÇ
Düşüncelerinizi ileri sürmek için biraz daha beklemeniz ve insanlara zaman vermeniz gerekiyor. Bugün bir arkadaşınızı ilgilendiren bir konuda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Basit gibi görünsede bu gibi ÅŸeylerden kaçmalısınız çünkü kimseyi memnun edemeyip, başınıza dert alma durumunda kalabilirsiniz. SevdiÄŸiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir. Bazı güzel teklifler alabilirsiniz. Bunları kaçırmamalısınız. Eski bir dostunuzla buluÅŸmanız ve bazı konularda yeni fikirler edinmeniz de mümkündür.  Â

BOÄžA
Bugün hayal gücünüz ve hislerinizin çok güçlü olacağı bir gündesiniz. Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir. Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz. Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz. Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor. Buna karşılık duygusal zenginliğe sahipsiniz.

Haberin Devamı

Ä°KÄ°ZLER
Davranışlarınız biraz daha ölçülü olmak zorunda. Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.  Ailenizle ilgili bazı masraflar yapmanız gerekebilir bugün para açısından tedarikli olmalısınız. Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız. Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin. Bugün ev ortamında fazla kalmanız daha iyi olabilir.

YENGEÇ
Bugün ortaya çıkabilecek oyalayıcı ve yorucu şeylerden kaçınmanız lazım. Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın. Eğer yalnız bir bir yengeçseniz karşı cinsle aranızda karşılıklı bir yakınlaşma olabilir. Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek. Siz bir kadın yengeçseniz, karşı cinsle ilişkilerinizde karışık bir döneme girmektesiniz. Sizin için en kötü durum kararsızlıktır. Önünüze gelen fırsatı değerlendirmekte acele etmezseniz bunu kaçırabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN
Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak. Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir. Ancak, bu fırsatları kaçırdım diye fazla üzülmeyin çünkü aynı imkan sizin için yeniden doğacak. Evinizde ve ailenize yakın olduğunuz ya da fazla dolaşmadığınız takdirde daha rahat ve mutlu olacaksınız. Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. İnsanlara fazla iyimser ve samimi davranmaktan vazgeçmelisiniz. Önemli gelişmeler ve fırsatların eşiğindesiniz. Bu dönemde düşünce yönünden oldukça zenginsiniz. En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

BAÅžAK
Bu gün yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz. Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız. Dinlenme zamanını gerçekten dinlenmeye ayırmanız iyi olur. Kendinizi yıpratma meylindesiniz. Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor. Sağlığınızla ilgilenmeniz gerekli. Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyor ve harcıyorsunuz. Arada sırada dinlenmek için de zaman ayırırsanız herşeyi daha iyi yürütürsünüz.

Haberin Devamı

TERAZÄ°
İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Bugün emin olmadığınız konularda girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, özellikle yirmi yaş veya altındaysanız ebeveynleriniz, evli bir teraziyseniz eşiniz bazı konuları, tam olarak anlamamaları  yüzünden engelleyebilir. Çok büyük bir terslik yok. Kendinizi ve isteklerinizi iyi ifade etmeniz gerekiyor.

AKREP
Bugün yeni gelişmeler olabilir ve zaman sizin için çok değerli hale gelebilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, daha ılımlı olmadığınız takdirde kaybetmeniz muhtemel olan bir kavgaya girersiniz.  Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz. Eğer düşündüğünüz bir kimse varsa ona dikkat etmelisiniz. Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız. Çevrenizdeki kimseler için faydalı olacağınız bazı durumlar olabilir bunları ihmal etmemelisiniz.
 
YAY
Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Genel ilişkileriniz ve özel hayatınız hareketlenecektir. Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler. Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bu yolculuk sizi gereğinden çok uğraştırabilir.  Şimdilik bu gibi durumlara ses çıkartmamanız daha iyi olabilir.Eğer yalnız bir yaysanız bugün yeni arkadaşlıklar hakkında ümit verici gelişmeler olabilir fakat onlara güvenmemeniz gerekiyor. Bugün başlatabileceğiniz ilişkilerin sonu iyi gelmez.

Haberin Devamı

OÄžLAK
Gezegenlerin günlük etkisi nedeniyle psikolojik ve fiziksel olarak güçsüz olduğunuz bir gündesiniz. Üzerinizdeki uyuşukluğu atmaya çalışın ve en azından bir şeylere başlayın. Eğer başlamazsanız, asla sonunu geteremezsiniz ve onlar sadece düşüncede kalırlar. Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz. Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır. Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir. Kararsızlıklarınızı çabuk yenmeniz gerekir. Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür. Bundan sıyrılmalısınız.

KOVA
Hedeflerinizi elde etmek için büyük bir itilim duymanız ve amacınızı gerçekleştirmek için her yolu mübah saymanız olasıdır. Bu tutumlarınız çevreyi kırmanıza ve sadece yeni düşmanlar kazanmakla kalmayıp, eski dostları da en azından kaybetmenize sebep olabilir. Ancak dostlarınızı kaybederseniz onları yeniden kazanmanız çok zor olabilir. Özellikle bu devirde insanın gerçek dostlarına her zaman ihtiyacı olabilir. Sanat ve eğlenceye yönelik hoş bir gün yaşamaktasınız. Sanatsal bir faaliyete ya da bir davete katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Bugün gezegenlerin üzerinizdeki etkileri nedeniyle karşı cinse anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. Yani karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur. Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir. Özellikle siz bir kadın balıksanız bugün fazlaca asabi olmanız mümkündür. Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır. Bugün bu tür enerjisizlikler yaşamanız mümkündür. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak gerektiğini ciddi şekilde düşünebilir ve bu konuda yürürlüğe koyamadığınız planlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

PAZAR
 
KOÇ
Çevrenizdeki insanları kendi şemsiyeniz altına alma isteğiniz, onlarda müthiş bir güven duygusu uyandıracaktır. Böylece hem onların güveni hem de onlar sayesinde kendi güveninizin pekişmesi sizi rahatlatacaktır. Sağlığınız açısından biraz kritik bir dönemdesiniz. Gerek fiziksel ve gerekse ruhsal yapınızda bazı sorunlar yaşıyabilirsiniz. Bununla beraber bu, mutlaka hasta olacaksınız anlamına gelmez. Sadece meyilli olduğunuzu gösterir. Depresyon ve isteksizlik hali kaçınılmaz gibidir. Bu dönemde sizi üzebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aslında, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

BOÄžA
Bugün yeni fikir ve planlara da açıksınız. Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz. Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir. Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz. Bu dönemde yeni bir aşk ilişkisi de geliştirebilirsiniz. Geçtiğiniz hafta içinde bazı ufak tefek dargınlıklarınız ya da zararlarınız olmuşsa bugün onları iyileştirme çalışmaları yapabilirsiniz. Yazılı veya yazıyla ilgili şeylerden ya da konulardan fayda görebilirsiniz.

Ä°KÄ°ZLER
Bugün aktiviteler sizi cezbedebilir. Bunların dışında aşk hayatınızda da aşırı derecede şanslı olduğunuzu söylemek gerekir. Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz. İsteklerinizde ve aktivitenizde artış olabilir. Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler. Duygusal ilişkilerinizde de mutlu bir gün yaşayabilirsiniz. Bu zamanda küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

YENGEÇ
Bugün kolay etkilenebilir ve baştan çıkabilirsiniz. Atıldığınız maceradan bir şey elde edemeyeceğiniz gibi, bu kez de birlikte olduğunuz kişiyi kaybedebilirsiniz. İdealleriniz ve gerçek arasındaki uyuşmazlıklar hayal kırıklığı getirebilir. Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir. Bugün herşeyin heyecanlı bir şekilde altüst olacağı, heyecanlı fakat kötü olmayan etkiler altındasınız. Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz. Kafanızda son derece zengin, orijinal ve yararlı fikirler olabilir.

ASLAN
Bugün bir aşk olayını sonuçlandırmanız veya bu konuda istediğinizi elde etmeniz de olasıdır. Eşinize ya da sevgilinize yapacağınız küçük sürprizler beraberliğinizdeki tekdüzeliği ortadan kaldırabileceği gibi mutluluğunuzu da güçlendirebilir. Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir. Bu arada harcamalarınızda oluşabilecek artışları da dengelemeniz gerekiyor.

BAÅžAK
Bugün sosyal ilişkilerinizi geliştirebilecek ama problem haline gelen konuları çözmek için uygun bir dönem başlıyor bundan yararlanmalısınız. Yenilikler ve olumlu bir hava yaratacak olan çalışmalarınız maddi kazançlarınızın artmasını da sağlayabilir. Yine de tedbirli davranmaya özen gösterin. Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir. Bunlardan etkilenip, kendi huzurunuzu kaçırmayın. Bugün herşeye anında uygun bir tepki göstermek, uygun bir cevap bulmak zorundasınız. Dikkatsiz davranışlarınız küçük kazalara neden olabilir.

TERAZÄ°
Yeterince dinlenememiÅŸ olmak sizi zorlayabilir. BoÅŸuna zaman ve para kaybetmeniz olasıdır. Bugün alışveriÅŸ, iletiÅŸim ve haberleÅŸme alanlarında bazı sorunlarla karşılaÅŸabilirsiniz. Maddi durumunuz güçlü olmasına raÄŸmen bugün yeni bir iÅŸ kurmaya ya da baÄŸlantı yapmaya kalkışmamanız sizin lehinize olacaktır.Bu türden projeleriniz varsa ertelemelisiniz. Herhangi bir problem çıkmasını istemiyorsanız bu sürede pahalı alışveriÅŸten kaçınmak çok akıllıca bir karar olacaktır.Â

AKREP
Bugün gösterdiğiniz gayretlerin karşılığını alacak ve kalbinizi ferahlatacaks›n›z. Bugün maddi açıdan da şanslısınız ve bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz. Bugün çevrenizdeki kimseler hakkında yeni değerlendirmeler yapmanız olasıdır. Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz. Bugün yapacağınız ufak tefek yolculuklar sayesinde zevkli anlar yaşayabilir yeni şeyler keşfedebilirsiniz. Bu keşifleriniz size tüm  yorgunluğunuzu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak ve huzur verecektir.

YAYÂ
Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin. Herşeyin bir sırası var. Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz ancak onların bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte bir organizasyon yapıp, bir yerlere gidebilir ya da günü eşiniz veya sevgilinizle geçirebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız. Mesleki konularda yeni bir atılım ya da iş değişikliği bu ara aleyhinizde sonuçlanabilir.

OÄžLAK
Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz. İsteklerinizi dile getirmekte zorlandığınız ve kendinizi karşı tarafın arzularına uydurmaya çalıştığınız bir tutumunuz olabilir. Yalnız bir oğlaksanız bugün yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Bugün herşeyi başarabilecek ve elde edecek güçtesiniz.Gelişmelere ümitsiz bakmayın. Herşey iyiye gidecektir. Kendinize güvenerek girişeceğiniz bütün işlerde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok.

KOVA
Bugün duygusal iniş çıkışlara dikkat etmeli  ve eşinizin zaman zaman sizinle aynı eğlence anlayışında olmayabileceğini normal karşılamalısınız.  Belki fazla duygusal  ya da hassas olmanız mümkündür. Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir. Ona zaman ayırmalısınız. Yalnız bir kovaysanız bugün bir maceraya atılabilirsiniz. Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var. Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

BALIK
Bugün altında olduğunuz etkiler size iddiacı bir yapı kazandırmaktadır. Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz. Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir. Bunun yanında alış verişlerde karşılaşacağınız aksaklıklar da canınızı sıkabilir. Alacağınız ya da almayı düşündüğünüz dayanıklı tüketim mallarında bazı arızalar söz konusu olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!