Gündem 24 Saat 19 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat 19 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 10:56

...

Haberin Devamı

VE EZHEL BERAAT ETTİ 

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanan Ezhel lakaplı fenomen rapçi Sercan İpekçioğlu’nun davası sonuçlandı. Geçen ay gözaltına alınan ve 10 yıla kadar hapsi istenen Ezhel beraat etti. 

YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK? 

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre İstanbul'da bugün aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlı havanın cumartesiye kadar yer yer etkili olurken pazar gününden sonra yurdu terk etmeye başlayacağı belirtildi.

TSK’DAN KANDİL AÇIKLAMASI 

TSK, Irak’ın kuzeyinde Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 17-18 Haziran'da Avaşin-Basyan ve Diyarbakır ile Şırnak'ta düzenlenen hava harekâtlarında da 26 terörist öldürülmüştü. 

Haberin Devamı

TASARIDA KRİTİK TÜRKİYE DETAYI 

ABD Senatosu, Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) 2019 mali yılı için 716 milyar dolarlık bütçe ayrılmasını öngören yasa tasarısını 10'a karşı 85 oyla kabul etti. Tasarıda F-16 uçaklarının Türkiye'ye satılmasının bloke edilmesi “gerektiğini öngören” bir bölüm de yer aldı. 

DEV ŞİRKETİN CEO’SU BELLİ OLDU 

Audi CEO'su Rupert Stadler'in dizel motorlarda emisyon krizi sonrasında delillerin karartılması riskiyle tutuklanmasının ardından geçici olarak bu göreve Bram Schot getiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!