Takdir-Teşekkür hesaplama nasıl yapılır? (E-Okul hesap robotu)

Güncelleme Tarihi:

Takdir-Teşekkür hesaplama nasıl yapılır (E-Okul hesap robotu)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 11:12

2014-2015 yılında değişen sistemle birlikte karne notları ve takdir teşekkür hesaplama işlemleri nasıl gerçekleştirilir? Öğrenciler bugün heyecanla karnelerini bekliyor. Peki, takdir teşekkür hesaplaması nasıl yapılır? İlköğretim 4,5,6,7 ve 8. sınıf ile tüm lise (9.,10.,11.,12. sınıf) öğrencileri birinci yarıyıl son sınavları ile birlikte takdir-teşekkür notu hesaplama robotuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Karne günü geldi çattı. Milyonlarca veli ve öğrenciaynı heyecanı paylaşıyor. Öğrenciler ise daha çok takdir veya teşekkür alıp almadıklarını merak ediyorlar.

İlköğretim ve lise öğrencilerinde takdir teşekkür telaşının başlamasıyla öğrenciler ve veliler e Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne akın etti. E Okul VBS sayesinde öğrenciler son sınav sonuçları, sözlü notları ve karne notlarını hesaplayarak takdir ve teşekkür puanlarını öğrenebilirler...

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir ya da teşekkür hesaplamasını hemen yapabilirler. 6. 7. 8. Sınıf Takdir Teşekkür hesaplama, lise takdir teşekkür hesaplama ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye özen gösteriniz. Türkçe dersinizin notu 55’ten düşük olursa ya da herhangi bir dersiniz 45’in altında olursa hesaplama yapılmaz, çünkü belge alamazsınız.

Haberin Devamı

Takdir-Teşekkür hesaplama nasıl yapılır (E-Okul hesap robotu)

NASIL YAPILIR?
Öğrenci notları e-Okul üzerinden kontrol edilir. e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi; e-okul modülünün haricinde, velilerin öğrencilerin okul durumlarının takibi için açılmış olan e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (e-okul VBS) bulunmaktadır. Bu sistemde ise öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, davranış notları, sınav tarihleri, okul tarafından yapılan duyurular, merkezî sınavların giriş belgeleri veya tercih sonuçları bu sistem üzerinden Türkiye Cumhuriyeti (TC) Kimlik Numarası ve okul numarası girildikten sonra birkaç güvenlik sorusuna cevap verilerek takip edilebilmektedir.
Verilen takdir ve teşekkür hesaplama belgesi sayfası açılır.
Notlar ders bölümlerine girilir
Her ders saati ve notları dikkatle yazılmalıdır.
Hesapla tuşuna basıldıktan sonra altta belge sonucu ve ortalaması çıkar.

E-OKUL İÇİN TIKLAYIN

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!