Son dakika... Kahramanmaraş'taki depremin en net görüntüsü! Korku dolu anlar: Araçlar beşik gibi sallandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2023 09:25

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde park halinde bulunan araçların beşik gibi gibi sallanması dikkat çekti. O anları kaydeden kamera bile bir süre sonra depreme dayanamayarak arıza verdi. Öte yandan Adıyaman'dan da depremin şiddetini yansıtan güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik ilk depremle ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı. Yolu, bir evi ve park halindeki iki aracı gören güvenlik kamerası, deprem anını saniye saniye kaydetti. Depremde yolla birlikte araçların beşik gibi sallanması görüntülere yansıdı.

KAMERA BİLE DAYANAMADI, ARIZA VERDİ

O anları kaydeden kamera bile bir süre sonra depreme dayanamayarak arıza verdi.

Son dakika... Kahramanmaraştaki depremin en net görüntüsü Korku dolu anlar: Araçlar beşik gibi sallandı

ADIYAMAN'I YIKAN DEPREM KAMERADA

Öte yandan dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı rakamlara göre 3 bin 105 kişinin hayatını kaybettiği, 9 bin 716 kişinin yaralandığı, 1939 da binanın yıkıldığı Adıyaman’daki depremin şiddetini yansıtan güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Kampüsü’nün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; depremin başlamasıyla ortaya çıkan ışık hüzmesi ile ağaçların, araçların ve karşıdaki binaların beşik gibi sallanması, yerin yukarı ve aşağı yönlü hareketi yer aldı. (Selim KAYA/ DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!