Cumhurbaşkanı bu mesajı kime verdi?

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı bu mesajı kime verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 17:13

Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Bugüne kadar bu davaya, bu partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görmüyorum” açıklaması konuşuluyor.

Haberin Devamı

AK Parti'ye üye olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Bugüne kadar bu davaya, bu partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görmüyorum” açıklaması yapması Ankara kulislerinde 'mesaj' olarak nitelendi.

Erdoğan şunları söyledi: "Bizim muhabbetimiz rüzgara göre yön değiştirmez. Çünkü bizim kardeşliğimiz ahiret kardeşliğidir. Bizim dava arkadaşlığımız ervah-ı ezelde levh-i kalemde yazılmıştır. Buna böyle bakacağız. Ama dava adamlığı da kolay değildir. Üstat ne diyor; Eyvah eyvah Sakaryam, Sana mı düştü büyük. Bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük. Ne ağır imtihandır başındaki Sakarya. Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya. İnsandır sanıyorum mukaddes yüke hamal, hamallık ki sonunda ne rütbe var ne de mal. Ne ayrılık anneden, vatandan, arkadaştan. Böyle bir yolculuk. Bizler hor da olsa, öksüz de olsa bu davayı taşımaya talip olduk. Rabbimiz ne buyuruyor, dağların bile çekemediği yükü insan ne yaptı, yüklendi. Şimdi bunun hakkını hep beraber vermemiz lazım. Kimse bizi buna zorlamadı. Her birimiz kendi irademizle, kendi tercihimizle bu meşakkatli yola revan olduk. Sonunda rütbe, mevki, makam, mal ummadan, hiçbir bir şey hesap etmeden çıktığımız yol, bizi buralara getirdi. Er kişi niyetine musalladan doğrudan mezara. Yolculuk bu. Elbette bu ağır yükü çekemeyenler de oldu, olacaktır. Onları ademe mahkum ediyor değerlendirmesini millete bırakıyoruz. Bugüne kadar bu davaya, bu partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görmüyorum."

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı bu mesajı kime verdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!