'Sanki bana veda ediyor gibiydi'

Güncelleme Tarihi:

Sanki bana veda ediyor gibiydi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2011 09:48

İngiliz basını, cazın büyük yeteneğinin, ölümünden birkaç saat önce kokain, eroin, ekstazi, ketamin kokteyli aldığını iddia etti. Winehouse’un annesi Janis ise "Sanki bana veda ediyordu.”dedi.

Haberin Devamı

Winehouse’un eczacı annesi Janis ise 24 saat önce gördüğü kızının ölüm haberine inanamadığını söyledi: “Birlikte çok eğlenceli bir gün geçirdik. Beni kapının önüne kadar geçirdi. Sıkı sıkı sarıldı. ‘Seni seviyorum anne. Beni daima hatırla’ dedi. Sanki bana veda ediyordu.”

Amy Winehouse'nin eski eşi Blake Fielder-Civil İngiliz The Sun gazetesine "Gözyaşlarım asla kurumayacak. Hayatımın aşkını kaybettim. Derin bir keder içindeyim" açıklamasında bulundu.

29 yaşındaki Blake Fielder-Civil ayrıca, "Ona hissettiklerimi bir daha yaşayabileceğimi sanmıyorum. Herkes Amy ve benim yaşadığımız aşkı biliyor. Öldüğüne inanamıyorum" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 1 ay önce ilişkilerine son veren erkek arkadaşı Reg Traviss ise sessiz kalmayı tercih etti. Fakat Traviss, Amy'nin ölüm haberinin hemen ardından Londra'nın Camden semtindeki evinin önüne gitmişti.

Sanki bana veda ediyor gibiydi

Haberin Devamı

ÖLÜM SEBEBİ 'ZEHİR KOKTEYLİ'

Müzik dünyasını ve hayranlarını üzen Amy Winehouse’un, pençesinden kurtulamadığı uyuşturucu nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor. İngiliz basını, cazın büyük yeteneğinin, ölümünden birkaç saat önce kokain, eroin, ekstazi, ketamin kokteyli aldığını iddia etti.

Müzik dünyası, neslinin en yetenekli şarkıcılarından biri olarak gösterilen, 5 Grammy ödüllü, 27 yaşındaki İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’ın ani ölümünün şokunu yaşıyor.Amy’nin cesedi, Kuzey Londra’daki 2. 5 milyon sterlin değerindeki üç katlı evinden çıkarılırken, hayranları hıçkırıklara boğuldu. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle daha önce rehabilatasyon merkezinde kalan şarkıcının, aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybettiği sanılıyor. Dün İngiliz tabloid gazeteleri, şarkıcının ölümünden birkaç saat önce kokain, eroin, ekstazi, ketamin kokteyli aldığını yazdı. The People dergisine konuşan Camden pub’dan bir kaynak, şarkıcının çok bilinen uyuşturucu bölgesinde cuma akşamı kokain alırken görüldüğünü söyledi. Şarkıcı uyuştucunun yanı sıra alkolü de fazla tüketmiş. Londra Metropolitan Polisi ise ölüm nedeniyle ilgili açıklamada bulunmadı. Otopsi  bugün yapılacak.

Haberin Devamı

FATİH ÇEKİRGE'NİN KALEMİNDEN; AMY İÇİN...

Sanki bana veda ediyor gibiydi

Evden çığlık sesi mi geldi

Magazin sitesi TMZ ise, sağlık ekiplerinin önceki akşam eve geldiğinde Winehouse’ın yaşam belirtisi gösterdiği ancak ambülansa taşınmadan yaşamını yitirdiğini yazdı. Amy’nin bir komşusu ise cumartesi erken saatlerde evden çığlık sesleri duyduğunu söyledi.

6 AY ÖNCE ADETA HİSSETTİ / YONCA TOKBAŞ'IN YAZISI

GENÇ ÖLMEYİ HAKETTİ / ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN YAZISI

AMY İÇİN / FATİH ÇEKİRGE'NİN YAZISI

AMY WINEHOUSE'U ÇOK SEVDİĞİM İÇİN / NİL KARAİBRAHİMGİL'İN YAZISI

Hayranından Türkçe mesaj

/images/100/0x0/55eb5d8df018fbb8f8bc6a29
Amy’nin Kuzey Londra’daki evinin önünde toplanan hayranları, sokağı çiçeklerle, oyuncaklarla, gitarlarla süsleyip mum yaktı. Amy’nin evinin önüne giden bir Türk ise, “I say No No No (Hayır Hayır Hayır diyorum), Seni Dinliyoruz! Angie Bengie” yazılı not bıraktı. Amy’nin büyük hit haline gelen Rehab şarkısında şöyle diyor: “Beni rehabilitasyon merkezine göndermeye çalışıyorlar, Hayır diyorum, Hayır hayır. Gitmeyeceğim.”

Haberin Devamı

AMY HAYRANLARI YASTA

'SORUNLU DAHİNİN KAÇINILMAZ SONU'

AMY İSTANBUL'DA NE GÖRDÜ / TUNA KİREMİTÇİ'NİN YAZISI

HAYRANLARI AMY İÇİN AĞLIYOR / WEB TV

ÜNLÜ ŞARKICI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU / WEB TV

İŞTE AVRUPA TURNESİNİ İPTAL ETTİREN O GÖRÜNTÜLER / WEB TV

AMY WINEHOUSE İSTANBUL'DAN OLAYLI AYRILDI / WEB TV

DÜNYA 27'NİN ESRARINI KONUŞUYOR

27 YAŞINDA ÖLEN MÜZİK İDOLLERİ / FOTOANALİZ

YONCA EVCİMİK'İN AMY İÇİN "SU TESTİSİ" TABİRİNİ KULLANMASI TEPKİ ÇEKTİ / FOTO ANALİZ

ÜNLÜ SANATÇI CUMARTESİ AKŞAMI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!