Paralel, pirincin içindeki beyaz taş

Güncelleme Tarihi:

Paralel, pirincin içindeki beyaz taş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 22:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, paralel yapıyı, pirincin içindeki beyaz taşlara benzeterek, “Milletimize taşlı pirinçten yapılmış pilav yedirmeyeceğiz, zor da olsa ayıklayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Şahin, parti genel merkezinde düzenlenen ‘Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında özetle şunları söyledi:

“Devlet içerisinde, kurumlarında yapılanarak devleti ele geçirmeye çalışan Türkiye’de örgütler türedi. Dışarıdan yönlendirilen adına ‘paralel yapı’ dediğimiz örgütler de türedi. Bunlar pirincin içerisindeki beyaz taş gibidir. Pirincin içindeki siyah taştan korkmayın, pirincin içindeki siyah taşı ayıklarız, görünüyor çünkü ama pirincin içerisindeki beyaz taşı tespit etmek, onu ayıklamak kolay değil. İşte bu terör örgütleri özellikle altını çizerek ifade ediyorum, ‘paralel yapı’ denen örgüt, pirincin içerisindeki beyaz taş gibidir. Çok ciddi bir inceleme gerekir ama biz bu pirincin içerisindeki bu beyaz taşları mutlaka ayıklayacağız ve milletimize taşlı pirinçten yapılmış pilav yedirmeyeceğiz, mutlaka ayıklayacağız, zor da olsa ayıklayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!