Nikâh bugün

Güncelleme Tarihi:

Nikâh bugün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 01:03

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Selçuk Bayraktar’ın bugün Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde kıyılacak nikâhı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

 6 bin kişinin davet edildiği nikâhta Sümeyye Erdoğan’ın şahitliğini Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selçuk Bayraktar’ın şahitliğini ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar yapacak.
Nikâh nedeniyle Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ve çevresinde güvenlik önlemlerini de Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi devraldı.

15 SAAT ÖNCE TRAFİK DURACAK

Gösteri merkezini çepeçevre saran bariyerlere ek olarak yeni bariyerler getirildi. Küçükçekmece Belediyesi işçileri ise gösteri merkezinde çevre düzenlemesi, temizlik ve yenileme çalışmaları yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, saat 15.00’te başlayacak nikâh töreninden önce gece yarısı Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak ve Fırat Sokak, araç trafiğine kapatılacak. Sürücüler alternatif olarak Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Muammer Aksoy Caddesi ve Basın Ekspres Yolu’nu kullanabilecek.

BAKMADAN GEÇME!