MHP’den CHP’ye: Geçmiş olsun

Güncelleme Tarihi:

MHP’den CHP’ye: Geçmiş olsun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 14:27

 MHP Düzce İl Yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu darp edilen CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. 

Haberin Devamı

MHP’den Evine giderken 2 kişinin tekme tokatlı saldırısına uğrayan CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a geçmiş olsun ziyareti yapıldı. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Zekeriye Tozan MHP heyetinin yaptığı ziyareti çok önemsediklerini belirterek “Son günlerde Türkiye’de siyaset gerildi. Toplumda huzur kalmadı. Geçtiğimiz günlerde yaşadığım olayda bunun bir yansıması. MHP heyeti bize destek vermek amacıyla ziyarette bulundu. Bu bizim için çok önemli” dedi.

 MHP İl Başkanı Onur Özen’de özellikle bu dönemde siyasilerin söylemlerine çok dikkat etmeleri gerektiğini kaydederek “Zekeriya Tozan’a yapılan çirkin saldırıyla ilgili üzüntümüzü belirtmek ve geçmiş olsun dileklerimizi sunmak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Evet son dönemlerde toplum gergin. Siyasetçilerin sağ duyulu davranması lazım. Aksi durumlar toplumun gerginliğini daha da arttırıyor.  Bir siyasetçinin ağzından çıkan yanlış bir kelime birileri tarafından görev edinilebiliyor. Bu anlamda siyasilerin söylemlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Umarım bunun daha ötesi yoktur” diye konuştu.  Konuşmaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti.

Haberin Devamı

MHP’den CHP’ye: Geçmiş olsun

NE OLMUŞTU?

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan,  köylülerin çevre eylemine destek verdikten sonra otomobiliyle yola çıktı. Bir süre sonra Tozan’ın aracına başka bir otomobil arkadan çarptı. Otomobilden inen Cengiz D. ve Cemal Ü., arabasından inen Tozan’a “Sen vatan hainisin” diyerek saldırdı. Tozan, aldığı darbelerle yere düşerken, bir başka kişi de dayak anını cep telefonuyla videoya kaydetti.  Üçüncü, sosyal medya hesabından “Düzce’de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz. Varsa vatan hainleri, sıraya girsinler. Birgün birinizi, bir gün hepinizi” notuyla videoyu servis etti. Tozan, hastaneye kaldırılırken Cengiz D. ve Cemal Ü., kısa süre sonra yakalanırken, Üçüncü de “azmettirmek” suçlamasıyla gözaltına alındı. Tozan, saldırının siyasi olduğunu söyleyerek, “Basit bir kaza süsü verdiler. ‘Ne oluyor’? dediğimde, ‘Sen vatan hainisin’ dediler ve saldırdılar. Bu siyasi bir saldırıdır” açıklaması yaptı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!