MHP: Atatürk'ün koltuğu Bahçeli'de

Güncelleme Tarihi:

MHP: Atatürkün koltuğu Bahçelide
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 23:13

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Devlet Bahçeli’nin MHP Genel Başkanlığı’ndaki 20’nci yılını yazılı açıklamayla değerlendirdi. Merkezde yeni oluşum başlatan eski MHP’lileri ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çetin, “Atatürk’ün partisi MHP’dir, koltuğu da Devlet Bahçeli’nindir” dedi. Çetin, mesajında şunları kaydetti:

Haberin Devamı

MUHALİFLERE: MANKURTLAR
“Ülkücülerin siyasi organizasyonu MHP, liderleri Bahçeli’dir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sözü devlet sözü, MHP de bu sayede devlet kadar güvenilir bir partidir. MHP, modern çağın kurucu ideolojisi milliyetçiliği devletimizin temeli yapan Mustafa Kemal Atatürk’ten devralmıştır. Onun çizgisinden çıkanlar dün komünistlerle bugün bölücülerle kol kola yürüdüğü için bugün Atatürk’ün partisinin devamı MHP’dir. Atatürk’ün misyonunu taşıyan koltukta ise Devlet Bahçeli oturmaktadır. MHP’nin milli merkezdeki özgül ağırlığı daha iyi anlaşılmaktadır.

Yeni CHP’yi yaratarak sokağa dökenler, aynı genetik müdahaleyle MHP’yi dönüştürmeyi de denediler. Şekil olarak içinden çıktığı topluma benzemekle birlikte genetiği değiştirilerek sahiplerine hizmet eden mankurtlara dönüştürülen zavallılar üzerinden kurulan tezgâh, Bahçeli’nin feraseti sayesinde amacına ulaşamadı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!