MEB il içi atama (yer değiştirme) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB il içi ve il dışı atama başvuru takvimi

Güncelleme Tarihi:

MEB il içi atama (yer değiştirme) sonuçları ne zaman açıklanacak İşte MEB il içi ve il dışı atama başvuru takvimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2022 23:33

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2022 yılı öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları başladı. İhtiyaç listesine göre başvuru yapan öğretmenler, şimdi ise sonuçların açıklanacağı zaman dilimine odaklandı. Peki, MEB il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, 2022 yılına ilişkin isteğe bağlı il içi yer değiştirme başvurularını gerekli şekilde adım adım yapıyor. 2022 öğretmen il içi yer değiştirme atama sonuçlarının açıklanacağı tarih de merak konusu oldu. İşte, il içi ve il dışı atama başvuru takvimi...

MEB ATAMA VE BAŞVURU TAKVİMİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.

İl içi isteğe bağlı yer değiştirmeler için başvurular 4-8 Temmuz'da alınacak ve atamaların valiliklerce gerçekleştirilmesiyle sonuçların ilanı, 19 Temmuz'da olacak.

ATAMALAR 1 AĞUSTOS’TA İLAN EDİLECEK

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerde başvurular, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.

Haberin Devamı

Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmeler için ise başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci 5-11 Ağustos'ta, tercihlerin yapılması ve onay süreci ise 15-19 Ağustos'ta yapılacak. Atamaların ilanı da 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!