Lise pansiyonunda korkutan patlama

Güncelleme Tarihi:

Lise pansiyonunda korkutan patlama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2013 10:07

YOZGAT’ta 120 öğrencinin kaldığı lise pansiyonunun banyosunda patlama meydana geldi. Su ısıtıcısı kaynaklı olduğu belirtilen patlamada duş, tuvalet ve lavaboların olduğu bölümün duvarları yıkıldı. Olayın gece olması nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

Haberin Devamı

Yozgat’ta Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait Yozgat Lisesi Pansiyonu’nda sabaha karşı 03.15 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. 120 öğrencinin kaldığı pansiyonun banyo kısmında bulunan elektrikli su ısıtıcısının açık kalması sonucu meydana gelen patlamada; duş, tuvalet ve lavaboların bulunduğu bölüm tamamen yıkıldı.

PATLAMA SONRASI İLK KARELER

LİSE PANSİYONUNDA PATLAMA / HÜRRİYET TV

Patlama sesiyle birlikte binayı boşaltan öğrenciler, olayın sabaha karşı olması nedeniyle banyonun boş olduğunu bunun içinde herhangi bir yaralanma olmadığını söylediler. Mahalle sakinleri ise gece şiddetli bir patlama sesiyle uyandıklarını ifade ederek, "Patlama sonrasında bina çevresinde toz bulutu oluştu ve buhar çıkıyordu. Kısa sürede kurtarma ekipleri geldi. Sevindirici olan herhangi bir can kaybının olmaması" dediler.

Haberin Devamı

Sabah erken saatlerde olay yerinde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, patlamanın banyo bölümünde bulunan elektrikli ısıtıcılardan birinde buhar sıkışması sonucu olduğunun tahmin edildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!