Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 11:43

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 279.bölüm fragmanı yayınlandı. Polat bir çocuğunun olduğunu öğrenince ne yapacak? Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek.

Haberin Devamı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölümüyle ekranlara Perşembe akşamı gelecek. Polat bir çocuğunun olduğunu öğrenince ne yapacak? Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölüm fragmanı izle


Geçtiğimiz haftanın finalinde Yusuf’un kendi oğlu olduğunu öğrenen Polat Alemdar, bu sarsıcı gerçeği kabul etmekte zorlanacak. Polat oğlu Yusuf'la ne yapacak?

Öktem Polat’ı söylediklerine inandırmak için Aslan Akbey’in gizli belgelerinin saklandığı gizemli bir yere götürecek. Polat öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşayacak.

Polat Alemdar’ın önünde büyük bir sınav daha olacak. Yusuf’un Baronlar tarafından görevlendirildiğini öğrenen Polat’ı bundan sonra nasıl bir gelecek beklemektedir?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölüm fragmanı izle


POLAT YUSUF'U ARIYOR!

Yusuf ise artık hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar’ın gerçek babası olduğunu henüz bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma’da kendisine verilen Polat’ı öldürme görevi için harekete geçmeye karar verecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 279. BÖLÜM FRAGMANI!

BAKMADAN GEÇME!