KPSS Alan Sınavı ne zaman? İşte 2022 KPSS Lisans oturumları takvimi

Güncelleme Tarihi:

KPSS Alan Sınavı ne zaman İşte 2022 KPSS Lisans oturumları takvimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 15:58

2022-KPSS Lisans genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi, öğretmenlik alan bilgisi oturumu başvuruları, 24 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde alındı. Başvuruların ardından şimdi ise oturum tarihleri adayların gündeminde yer alıyor. Peki, KPSS Alan Sınavı ne zaman?

Haberin Devamı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 31 Temmuz'da düzenlenecek 2022-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı. Bu gelişmenin ardından tüm gözler alan bilgisi oturumlarına çevrildi. İşte, 2022 KPSS Lisans oturumları takvimi...

2022 KPSS OTURUM TARİHLERİ

2022-KPSS Lisans, genel yetenek-genel kültür oturumu ile eğitim bilimleri oturumu 31 Temmuz'da, alan bilgisi oturumları 6-7 Ağustos'ta, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak öğretmenlik alan bilgisi oturumu 14 Ağustos'ta, Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları din hizmetleri alan bilgisi testi, 27 Kasım'da yapılacak.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

Sınav yerlerini gösteren giriş belgeleri, "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinilebilecek.

Adaylar, 2022-KPSS Lisans, genel yetenek-genel kültür oturumu için saat 10.00, eğitim bilimleri oturumu için saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!