Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:04

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusunun yanıtı hayranları tarafından merakla bekleniyor... Kısmetse Olur 174. bölümde Emre'ye bekarlığa veda partisi yapılıyor. Hazal ise partiye müdahale edecek. Kısmetse Olur'da eğlenceli dakikalar yaşanıyor. İşte Kısmetse Olur bekarlığa veda partisinden sürpriz görüntüler..

Kısmetse Olur bu gün 174. bölüm ile ekrana gelecek. Kısmetse Olur son eleme gecesinde eve geri dönen Nur, Melis ile büyük bir tartışma içerisine girecek. Nur ve Batuhan'ın görüşmesini engellemeye çalışan Melis'in amacı ne? Kısmetse Olur'da Emre'ye bekarlığa veda partisi yapılıyor.

Haberin Devamı

 

Kısmetse Olur'da damat adayları Emre için bekarlığa veda partisi düzenliyor ancak Hazal bu duruma ilginç bir şekilde müdahale ediyor!

Emre'nin bekarlığa vedasında Hazal durmuyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de

KISMETSE OLUR 174. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta Damatlar evinden Murat Özbakan elendi. Gelinler evinden elenen isim ise Dilek Demircan oldu. Damat adaylarının oyları ile elenen Dilek Demircan'ın haftanın son gününde daha önce evlenip boşanmış olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'A NUR ERKOÇ GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur evine bu hafta yeni gelen damat adayı kadar Nur Erkoç'un dönüşü damgasını vurdu.Hayli geniş bir fan kitlesine sahip olan Nur Erkoç, Dilek Demircan'ın elenmesiyle birlikte eve dönen isim oldu. Nur Erkoç hem gelinler hem damatlar evinde sevinçle karşılanacak.

KISMETSE OLUR'DA ESER ve CANSEL HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri erkekler evinden Eser West gelinler evinden Cansel Çördük oldu. İkili başbaşa yemeğe gittiler.

DANIELA’DAN CANES ÇİFTİNE AĞIR SÖZLER

Eleme gecesi Danieal şok bir çıkış yaparak Cansel ve Eser çiftinin ilişkilerinin kabak tadı verdiğini söylerken Emre ise ikilinin çok tehlikeli insanlar olduğunu belirtiyor. Bu sözlerin ardından Eser “Beni kötü göstermeye çalışmanı sizin karakterinizi belli eder” diyerek cevap veriyor.
Kısmetse Olur’un 31. hafta finalini saat tam 20.00’de izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eser ve Cansel ilişkisindeki şok gelişme evde büyük bir yankı uyandırıyor! Kısmetse Olur Halk Oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de! Eser, Cansel'e yeniden evlenme teklif ediyor!

KISMETSE OLUR 31. HAFTANIN FİNALİ  FRAGMANI 

Haberin Devamı

AYÇA İKİ BATUHAN ARASINDA

YENİ GELEN BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen isim Batuhan Terzi oldu. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip? Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

BAKMADAN GEÇME!