Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var?

Güncelleme Tarihi:

Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 12:24

Bugün kanallarda hangi en sevilen diziler var? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var?

Bugün kanallarda hangi en sevilen diziler var? Reytingleri alt üst eden diziler bu akşam ekranlarda izleyiciyle buluşacaklar. Detaylar haberimizde..

GÜNEŞİN KIZLARI

Özellikle son dönemlerde reytingleri alt üst eden Güneşin Kızları, yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla yaza damgasını vuran ve yeni sezonda da tüm hızıyla devam edecek olan dizinin 13. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları, bugün saat 20.00’de KANAL D ekranlarında olacak.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI:

https://www.kanald.com.tr/gunesin-kizlari/fragmanlar/gunesin-kizlari-13-bolum-fragmani-2#/55e7f19886857629383618b2

Haberin Devamı

Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümünde Melisa'nın dönüşü, Nazlı'yı alt üst eder. Tam Savaş'ın duygularından emin olmuşken, Melisa'yı karşısında bulan Nazlı'nın ne yapacağı Güneşin Kızları 13. bölümünün en çok merak edilen konusu. Selin ve Ali cephesinde de sürpriz gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta Ali'nin aşk itirafıyla duygularıyla yüzleşen Selin, artık kararını verir ve Emre'ye ayrılmak istediğini söyler. Ancak, işler Selin'in umduğu gibi gitmeyecektir. Emre, şok bir bir itirafta bulunarak kararı kabullenmeyecektir. Nazlı ve Savaş'ın aşkı başlamadan bitecek mi? Selin ve Ali arasında neler yaşanacak? Savaş, Melisa'ya bir şans daha verecek mi? Tüm bu sorular Güneşin Kızları 13. bölümünde yanıt bulacak.

PARAMPARÇA

Geçtiğimiz sezonun en sevilen dizilerinden biri haline gelen Paramparça, nefes kesen bir finalle verdiği aradan sonra bugün ekranların karşısına geri dönüyor. Yeni sezonun ilk bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Paramparça, bu akçam saat 20.00’de STAR TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI:

http://www.startv.com.tr/dizi/paramparca

Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var

PARAMPARÇA 32. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça yeni sezon ilk bölümünde; Barış Falay'ın canlandırdığı Harun'un hikayesi, tüm taşları yerinden oynatırken, Gülseren ve Cihan'ın imkansız aşkları artık engel tanımayacak. Herkesin hayatını bir kez daha karıştıracak gelişmelerin yaşanacağı Paramparça yeni sezonunda iki ailenin kaderi, yeniden ve bu kez hiç beklenmedik durumlarla birbirine bağlanacak. Yalıda büyük sıkıntılar yaşanırken, garajda patlayan bomba, bundan sonra yaşanacak çok daha büyük sorunların habercisidir. Patlama sesi, tekerlekli sandalyesinden Boğaz'ın serin sularına düşen Hazal'ın çığlığına karışır. Kurulan tuzak sonucu nezarethanede olan Ozan'dan da haber alamayan Cihan, kendisinin ve ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlar. Dilara, Gülseren'in yalıdan gitmesini isterken, Cihan, sevdiği kadın Gülseren'i tehlikenin içine atmamaya kararlıdır.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER

Özellikle duygu yüklü senaryosuyla yüksek izlenme oranına sahip olan Kırgın Çiçekler, yine yeni bölümüyle sevenlerini ekranın karşısına kilitleyecek. Kırgın Çiçekler 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler, bu akçam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 12. BÖLÜM FRAGMANI:

http://www.atv.com.tr/webtv/kirgin-cicekler/fragman/12?id=e38f2c24-6717-410c-b323-525a186974e2

Kanallarda bugün hangi en sevilen diziler var

KIRGIN ÇİÇEKLER 12. BÖLÜM ÖZETİ

Yayınlandığı her hafta reytingleri alt üst eden Kırgın Çiçekler 12. bölümünde; Eylül, Serkan'dan Nazan'ın Mesude'ye eve dönmesi karşılığında para verdiğini öğrenir. Soluğu evde alan Eylül, Mesude'yi suçlar. Derin'i un çuvallarının üzerine bırakan Kader, küçük kız kaybolduğu için büyük üzüntü yaşamaktadır. Kızını bulamayarak yurda gelen Banu; Neriman için de bir tehdit haline gelir. Vicdan azabıyla acı çeken Tevfik ise Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Nazan'a rağmen Cemre'ye her şeyi anlatmaya karar verir. Sürpriz bir şekilde kolyesini bulan Cemre'nin aklı iyice karışır. Feride, hepsi ayrı sorunlarla uğraşan kızları toplayarak okul balosuna götürür. Gece hepsinin hayatında unutulmayacak bir gün olarak kalacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!