İstanbul'da sis... İşte son durum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 08:19

İSTANBUL Boğazı’nda yoğunlaşan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tamamen kayboldu. İstanbul'da yoğun sis nedeniyle deniz ulaşımı dünden bu yana yapılamadı. Seferler saat 10.30 itibari ile normale döndü. Köprülerde sürücüler görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle zor anlar yaşarken, tahminlere göre yoğun sisin gün içinde etkisinin azalması bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL Boğazı’nda dünden beri etkili olan sis deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam etti. Yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları tüm vapur seferleri dünden beri yapılamadı. İDO’nun Pendik-Yalova seferleri BUDO’nun da Bursa-İstanbul seferleri karşılıklı iptal edilirken, seferler ancak saat 10.30 itibariyle başlayabildi. 

İstanbulda sis... İşte son durum

KÖPRÜLER ADETA KAYBOLDU

İstanbul’da dünden beri etkili olan sis hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sis nedeniyle, vapur ve tekne seferleri bu sabah da yapılamadı. İDO ve BUDO’nun seferleri de iptal edilirken boğaz ve çevresinde etkili olan ses nedeniyle köprü neredeyse görülemiyor.

İstanbulda sis... İşte son durum


Beşiktaş’ta, tekneye binerek Anadolu Yakasına geçmek isteyen vatandaşlar, seferlerin yapılamayacağı haberini alınca alternatif ulaşım yollarını tercih etmek zorunda kaldı. 

İstanbulda sis... İşte son durum


İDO’nun iptal edilen seferleri

Pendik-Yalova 09:00 

Yalova-Pendik 09:00

Haberin Devamı

BUDO’nun iptal edilen seferleri

09:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 

09:00 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) 

09:30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 

10:30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)


İstanbulda sis... İşte son durum


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ünün tahminlerine göre; İstanbul'da sis saat 09:00'dan itibaren etkisini azaltmaya başlayacak. Ancak bu durum akşam saatlerine kadar sürecek. Akşam saat 18:00'den sonra sis yeniden etkisini artıracak ve bu durum yarına kadar sürecek. 

BAKMADAN GEÇME!