İstanbul'da feci görüntüler! "Köpeği vurun"

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda feci görüntüler Köpeği vurun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2020 09:32

Beşiktaş’ta sorumsuz sahibinin ağızlık takmadan gezdirdiği pitbull cinsi bir köpek, yakaladığı bir kediyi parçaladı. Dehşet anları kameralara yansırken, sahibinin vurduğu vatandaşların ise “köpeği vurun” diyerek tekmelediği köpek kediyi bırakmadı.

Haberin Devamı

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler Beşiktaş'ta çekildi. Ağızlık takılmadan kalabalıkta dolaştırılan pitbull cinsi köpek bir kediyi yakaladı.

Köpeğin ağızındaki kediyi kurtarmak için çevredekiler seferler oldu. Köpeğe tekme ve tokat atanlar oldu. Ancak köpek bir türlü kediyi ağzından bırakmayarak öldürdü.

BEŞİKTAŞ POLİSİ HAYVANA ŞİDDETİ AFFETMEDİ

Olayın ardından harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntüleri incelemeye alarak çalışma başlattı. Olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen polis, köpeği gezdiren şahsın Abdülsamet K. (24) olduğunu tespit etti. Çalışmalar devam eden Beşiktaş polisi, köpeğin sahibinin de üniversite öğren işi Çağrı K. (29) olduğunu belirledi. Şahısların adreslerini de tespit eden polis, gözaltına alarak Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine götürdü.

Haberin Devamı

KÖPEĞE EL KONULDU, SAHİBİNE CEZA KESİLDİ

Emniyete götürülen şahıslardan köpeği gezdiren Abdulsamet K.’ya “Hayvanı Tehlikeye Sokacak Şekilde Serbest Bırakma” suçundan adli işlem yapıldı. Köpek sahibi Çağrı K.’ya ise “Hayvanları Koruma Kanunu” kapsamında 9 bin 563 lira idari para cezası uygulandı. İşlemlerin ardından şahıslar serbest bırakılırken, “mix staffordshire terrier” pitbull cinsi köpeğe ise el konularak Beşiktaş Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!