İstanbul'da bugün okullar kar tatili mi? İşte okulların kar tatili edildiği iller

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bugün okullar kar tatili mi İşte okulların kar tatili edildiği iller
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2015 10:49

17 Şubat Salı hangi şehirlerde okullar tatil edildi?Soğuk ve yağışlı hava nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İstanbul'da yoğun kar yağışı başladı. Öğrencier merakla "İstanbul'da yarın okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı arıyor. Peki İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek ve okullar tatil olacak mı? Konu ile ilgili açıklama için gözler İstanbul Valiliği'ne çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

Kastamonu , Sivas , Erzurum , Kocaeli , Bolu , Ankara , Afyon , Bursa ve Eskişehir 'de kar yağışı bu geceden itibaren etkili olacak. Peki bugün yani 17 şubat salı günü okullar tatil olur mu?

İstanbul’da yoğun kar yağışı başladı.İstanul'da beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. Öğrenciler sosyal medyada kar yağışının böyle devam etmesi halinde akşam eve giderken zorlanacakları yönünde tweetler atmaya başladı. İstanbul Valiliği'nin konu ile ilgili açıklamayı öğle saatlerinde yapması bekleniyor. İstanbul’da şimdiden olumsuz hava koşulları trafikte zor anlar yaşatıyor. Peki İstanbul için kar yağışları ne kadar sürecek? Okullar 18 Şubat’ta tatil edilecek mi?

İDO 3 SEFERİNİ İPTAL ETTİ
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden bugün yapılacak 3 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İptal edilen seferler ve saatleri şöyle:

07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü seferi
08.00 Bursa - Armutlu - Yenikapı - Kadıköy Deniz Otobüsü seferi
18.30 Bostancı - Yenikapı- Bandırma Deniz Otobüsü seferi

Haberin Devamı

İstanbulda bugün okullar kar tatili mi İşte okulların kar tatili edildiği iller

Beklenen kar yağışı başladı. Gözler Valiliğin kararına döndü. Bugün yani 17 şubat salı günü okullar tatil mi? İşte bugün okulların tatil olduğu yerler...

OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER
* Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

* Samsun'da il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.
Samsun Valiliğinin açıklamasında, geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.
Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de söz konusu günlerde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

* Ordu'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebi ile Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Haberin Devamı

* Kastamonu'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki okular bugün tatil edildi.
İlçelerden Abana, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin'deki tüm eğitim kurumları ile Doğanyurt ve Küre'de taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildi.
Cide'de ise taşımalı sistem kapsamındaki okulların bugün ve yarın tatil edilmesi kararlaştırıldı.

* Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kar yağışı nedeniyle tüm okullar tatil edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!