İçişleri Bakanı Güler’den nostalji

Güncelleme Tarihi:

İçişleri Bakanı Güler’den nostalji
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 11:37

İÇİŞLERİ Bakanı Muammer Güler’in, Twitter hesabından paylaştığı nostaljik fotoğraflar dikkat çekiyor. Güler, 40 yıl önce kaymakamlığa başladığı ilk yer olan Denizli’nin Çal ilçesinde, 1973 yılında Mülkiye’nin kuruluş programında çekilmiş fotoğrafları imzası ve çekilmiş tarihleriyle hesabında takipçileriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Güler, son olarak 40 yıl önce 1 Aralık 1973’te göreve başladığı Çal Kaymakamlığı ziyaretinin ardından 1975’e kadar görev yaptığı ilçede belediye meclisinin aldığı kararla adı verilen Muammer Güler Caddesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Güler’e arkadaşlarıyla 40 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı da burada kendisine hediye edildi. Fotoğrafı Twitter’da takipçileriyle paylaşan Güler, “Çal’daki dostları ve hatıraları unutamıyorum. 40 Yıl önceki fotoğraf.. Yıllar akıp gidiyor ancak hatıralar baki” not düştü.

Mülkiyelerdeki arkadaşları ve dostlarıyla da 40 yıl öncesinden çekilmiş fotoğrafları da paylaşan Güler, fotoğrafların hikayelerini de not düştü.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, @BakanGuler adresinden kısa sürede 70 bin 335 takipçiye ulaştı. Twitter’da 66 kişiyi takip eden Bakan Güler, çoğu nostaljik fotoğraflar olmak üzere

İçişleri Bakanı Güler’den nostalji

İçişleri Bakanı Güler’den nostalji

İçişleri Bakanı Güler’den nostalji

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!