Hepsi DHKP-C'yi savunuyor

Güncelleme Tarihi:

Hepsi DHKP-Cyi savunuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 22:07

Haberin Devamı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bu üçlü çete, üç parti bir araya geldi. Eski Türkiye partileri... Yetmedi, yanlarına Paralel çete eklendi. Yetmedi, milleti tehdit eden ve terör yapan Kandil-PKK eklendi. Şimdi de DHPK-C katıldı bunlara. Hepsi DHKP-C’yi savunuyor” dedi. Seçim çalışmalarına Karabük, Sakarya ve Kocaeli’nde devam eden Davutoğlu, özetle şunları söyledi:

DALGALARLA BARIŞ

“Birileri terörle, kumpasla, yalanla meşgul. Biz hizmetle meşgulüz. Bakın, dünyada üçüncü, Avrupa’da birinci olarak deniz üzerine havaalanı inşa ettik. Karadeniz’de yer yok, ‘Onlar da uçağa binmesin’ demedik. Karadeniz’in dalgalarıyla barış yaparız. Denizin ortasına havaalanı inşa ederiz. Biz elindeki kâğıtları zor okuyan Kılıçdaroğlu gibi değiliz. Hayalleri gerçeğe dönüştürürüz. Onun çakma mega projelerinin bir kısmı bizim hayata geçirdiğimiz projeler.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU OKUMA ÖZÜRLÜ

Mega projeleri hep biz ilan ederiz ve yaparız ya, onlar da oradan heveslendiler. Bakın dünyanın en büyük havaalanını, denizin altında üç katlı tüneli yapıyoruz. Melen Projesi’ni yapıyoruz. Biz dünya ile yarışıyoruz, onlar birbirleri ile yarışıyorlar. Biz yola çıktık mı, hedefimiz küçük olmaz. Başkalarından çalmayız. Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nun kitabını okumadım diyor. Okuyamaz. Çünkü o okuma özürlü. Bahçeli ‘Ben kitap okumam ara sıra raporları okurum’ demiş, bir akademisyen olarak üzüldüm. Biz kitap kokusu olmayan odada uyumayız.

UZAKTAN KUMANDA GİBİ

Mersin’de, Adana’da HDP binalarına saldırı oldu. AK Parti’yi bir ağızdan suçladılar, uzaktan kumanda gibi. Birisi düğmeye bastı, Demirtaş dedi ki, ‘AK Parti saldırdı’. Birisi düğmeye bastı, Bahçeli dedi, ‘Doğru. Biz HDP’lilere saldırmayız. Bizim onlarla aramız iyi. AK Parti saldırdı’. Kendisine oy vermek için sandığı bulamayan Kılıçdaroğlu, bir anda AK Parti’yi suçladı. Paralelciler de hemen katıldılar. Bu çok önemli bir gösterge; Bahçeli, Paralel çetenin yayın organlarıyla buluştu. Kılıçdaroğlu da ayaklarına gidip ziyaret etmişti. HDP’liler de Diyarbakır’da arka kapıdan konuşmuştu. Görüyor musunuz, kimler bir arada? O saldırıdan sonra biz saldırıyı kınadık. ‘Faili bulacağız’ dedik. Bulduk, çıkarttık. Her türlü görsel delil var, her türlü belge var. Bu fail, bu terörist 2007’de DHKP-C’den tutuklanmış. O belge de var. Ama bir bakıyorsunuz DHKP-C’den daha çok HDP, ona sahip çıkıyor. HDP’nin Genel Başkan Yardımcısı, bir terör örgütüne, DHKP-C’ye açıkça teşekkür etti. Biz bu vatanı bu teröristlere, Paralel çeteye, bunlarla işbirliği yapan eski Türkiye partilerine bırakır mıyız?

Haberin Devamı

TEK ÇİVİ BİLE ÇAKAMADILAR

Kemal Kılıçdaroğlu bu coğrafyayı yeni keşfediyor. Bizim dava aşkıyla söylediğimiz merkez ülke Türkiye kavramını almış yeni bir şeymiş diye sunmaya çalışıyor. Hani ‘Ambalaj sektörü getireceğim’ diyor ya. Ambalajlayarak vermeye çalışıyor. Bizim Türkiye projemiz ambalajlanamayacak kadar gerçek ve büyüktür. Ona sorun Tuna’yı bilmez. Ama biz hepsiyle beraberiz. Biz varız oralarda. Türkiye merkezdir, sığınılan ülkedir. Milliyetçiyim diyen MHP küçük koalisyon ortağı oldu ama Sakarya’nın kardeşlerine 3.5 yıllda tek bir çivi bile çakamadı.

KILIÇDAROĞLU TEMBEL ÖĞRENCİ

(Ahmet Hoca bizler talebeleriniz tezahüratı üzerine) Talebeler güneş altında bekleyerek kendini gösterdi. Size söz Sakarya ne zaman çağırırsa ders yapmaya hazırız. Ama siz iyi talebelersiniz. Bir de Tembel talebe var Kılıçdaroğlu gibi. Stratejik Derinlik’i almış, merkez ülke kavramını almış ama kitabın arka kapağındaki yerinden okumuş. Kitaba arkadan başladığı için yerini bilecek. Merdivene tersten binen adam kitabı da tersten okur. Kılıçdaroğlu ‘Mısır’da niye büyükelçimiz yok’ diyor. Sakarya’nın kardeşi Nil’in kardeş insanlarına zulmettikleri için yok. Bizler Mursi’ye selam göndeririz, KıIıçdaroğlu Sisi’ye. İsrail’de Mısır’da, Suriye’de niye büyükelçi yok diye sorar. Bizler Mescid-i Aksa’ya postalla girenlerle olmayız.”



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!