'Esad layığını buldu'

Güncelleme Tarihi:

Esad layığını buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 00:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’nin Suriye’deki hava üslerini vurmasına değinerek, “Bebeklere zehirli gaz fırlatan Esad yönetimi layığını bulmuş, cevabını almıştır. Esad, Suriye’nin geleceğinden sökülüp atılmalıdır” dedi. Bahçeli, Afyonkarahisar’daki mitingde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MİLLİ YÜREKLERE SU SERPTİ
“Bayrak namus nişanesidir. Peki Kerkük’te zorla, baskıyla, tehditle, cebirle asılan kirli bez parçası neyin nesidir? Kerkük’ün sinir uçlarıyla oynanıyor. Türkmenlerin hak ve tarihsel miraslarına kast ediliyor, sıkılı yumruklarımızla izliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Kerkük’te milli bayrağın dışında ikinci bir bayrağın asılmasına kesin bir dille karşı çıkmış, bunun bölücülük olduğunu haykırmıştır. Sayın Erdoğan’ın bu açıklaması milli yüreklere su serpmiştir, teşekkür ediyorum. Barzani dikkat etsin, aklını başına alsın. Şayet Türk milletinin ayranı kabarırsa, milli ruhta mahfuz halde duran taarruz ruhu açığa çıkarsa hayat ona zindan olacaktır.

SÖKÜLÜP ATILMALIDIR
Geçtiğimiz günlerde, Esad’a ait savaş uçakları sınırlarımıza 65 kilometre uzaklıkta bulunan İdlib’in Han Şeyhun ilçesine kimyasal silahla saldırmıştır. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu çok sayıda sivil katledilmiş, yüzlerce masum yaralanmıştır. Esad katil ve insanlık düşmanıdır. Bebeklere kıyan diktatördür, adi bir suçludur. Bu sabaha karşı (dün) Doğu Akdeniz’den atılan 59 füzeyle Suriye’nin Şayrat Hava Üssü vurulmuştur. Masumlara alçakça saldıran, bebeklere zehirli gaz fırlatan Esad yönetimi layığını bulmuş, cevabını almıştır. Esad’ın insanlık dışı saldırı ve katliamlarına verilen füzeli karşılık olumlu ve yerindedir. Ve de Esad Suriye’nin geleceğinden sökülüp atılmalıdır.”

BAKMADAN GEÇME!