Erdoğan’dan Bahçeli’ye yerel seçim ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’dan Bahçeli’ye yerel seçim ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 07:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün bir araya gelirken görüşmede Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde atacağı adımlar, hangi şehirlerde ittifak yapılacağı ve başkan adayları da gündeme geldi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Çayyolu’nda bulunan konutunda ziyaret etti. Devlet Bahçeli, Erdoğan’ı konutunun kapısında karşıladı. Erdoğan ve Bahçeli, basın mensuplarını konuta girişte selamladı. Bahçeli’nin konutunun çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, görüşme öncesinde K9 köpeğiyle bomba araması da yapıldı. İki liderin görüşmede yeni dönemde Cumhur İttifakı’nın atacağı adımlarla ilgili değerlendirmeler yaptığı belirtildi. 31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerin de gündeme geldiği ifade edilirken, ittifakların nasıl şekilleneceği, hangi şehirlerde ittifak yapılacağı ve belediye başkanı adayları konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu belirtiliyor.

Erdoğan’dan Bahçeli’ye yerel seçim ziyareti


Haberin Devamı

EMEKLİLERE ARA ZAM

İç siyasete ilişkin sıcak başlıkların ele alındığı görüşmede dış politikadaki güncel gelişmelerin de değerlendirildiği bildirildi. Diğer yandan seçimlerden önce verilen vaatler, emeklilere ara zam ve 1 Ekim’de açılacak Meclis’in gündemine gelecek konuların da gündeme geldiği ifade ediliyor.

BU YIL 9’UNCU GÖRÜŞME

Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a konutunun kapısına kadar eşlik etti. Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile bu yıl 9 defa görüştü. İki lider, en son Muş’ta Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü etkinliklerinde bir araya gelmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!