Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özbekistan'da kritik temaslar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 14:06

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi için Özbekistan'da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile ardındanÖzbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'teki Uluslararası İş ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi'nin ardından ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temasları kapsamında İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Özbekistanda kritik temaslar

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ile bazı yetkililer de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Özbekistanda kritik temaslar

Haberin Devamı

ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi'nin ardından ikili temaslarda bulunuyor.

Temasları kapsamında İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya gelen Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü.

BAKMADAN GEÇME!