Erdoğan ile Destici’nin ‘sürpriz’ buluşması

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan ile Destici’nin ‘sürpriz’ buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 21:34

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘seçim ittifakı, baraj sistemi ve uyum yasaları’ konusunda sürpriz bir görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi’nde Destici ile bir araya geldi. Bir bölümüne Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı görüşme yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Erdoğan, Yıldırım ve Destici arasındaki görüşmede seçim barajı, Türkiye milletvekilliği, uyum yasaları ve ABD’de süren Reza Zarrab davası da konuşuldu.

Destici, seçim barajının tamamen kaldırılması ve seçim ittifaklarının yasal hale getirilmesi yönündeki önerilerini Erdoğan’a ilettiklerini söyledi. Destici, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün ülkemiz ABD’nin başını çektiği emperyalist, siyonist, terörist, hain, işbirlikçi bir grubun açık tehdidi ve saldırısı altındadır. Bu şartlar altında BBP devletinin, ülkesinin ve seçilmiş yöneticilerin yanındadır” dedi. Destici, ayrıca 500 milletvekilinin daraltılmış bölgelerde, 100 milletvekilinin de Türkiye milletvekili olarak seçilmesini önerdiklerini

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!