Cumhuriyetin 100. Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde TOGG konvoyu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2023 15:56

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor. TOGG kullanıcıları da Cumhuriyetin 100. Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Anadolu Yakası’na doğru ilerledi.

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabahın ilk saatlerinde başlarken, sokaklar ve caddeler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. 81 ilde büyük coşkuyla kutlanan bayrama TOGG kullanıcıları da damga vurdu.

CNN Türk Muhabiri Emel Telli İstanbul'daki kutlamalardan şu bilgileri aktardı:

Burası Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TOGG kullanıcıları bu alana geldi. Saatler öncesinden geldiler ve saat 13:45’i beklediler. Saat 14.30’da start verildi ve TOGG kullanıcıları Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Anadolu Yakası’na ilerledi.

Çok sayıda TOGG kullanıcısı vardı. Sadece İstanbul değil Türkiye’nin farklı illerinden de buraya gelenler var. Röportajlarımızdan birinde vatandaşlardan biri Van’dan geldiğini söyledi. Bursa, Eskişehir’den gelenler var.

Cumhuriyetin 100. Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde TOGG konvoyu

Haberin Devamı

Aileleri, arkadaşları ile gelenler var. Ellerde de Türk bayrakları var. Şanlı zafer TOGG’larla kutlandı.

 

BURSA'DA TOGG KULLANICILARINDAN 100'ÜNCÜ YIL KONVOYU

Togg T10X kullanıcıları, Türkiye Cumhuriyet'inin 100'üncü yılını kutlamak için bir araya gelerek, Bursa sokaklarında konvoy oluşturdu. Anadolu, Gemlik, Pamukkale ve Kula renklerindeki 12 otomobili, kırmızı beyaz balonlarla süsleyen sürücüler, klaksonlar eşliğinde Heykel, Altıparmak, Kükürtlü caddelerini takip ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'na geldi. Burada, otomobilleriyle ay-yıldız oluşturan sürücüler, ellerindeki Türk bayraklarıyla poz verdi.

Cumhuriyetin 100. Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde TOGG konvoyu

'SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTIK’

Sürücülerden Orhan Aygün, "Togg aracı çekilişine 7 kere yazıldım, 1 tane asıl, 1 tane yedek bize çıktı. Artık yollarda çok Togg görebiliyoruz. Bildiğim kadarıyla, Türkiye'de 7 binin üzerinde Togg var. Biz de Bursa'daki arkadaşlarla konuşup bir grup kurduk. Bursa sokaklarını karış karış dolaştık'' dedi.

Haberin Devamı

Cumhuriyetin 100. Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde TOGG konvoyu

Eda Kutru ise "2,5 aydır Togg kullanıyoruz. Konforlu, farklı bir deneyim, zaten yerli ve milli bir araç. Çok memnunuz, Cumhuriyetimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!