CHP liderine: Kasetle geldin kasetle gideceksin

Güncelleme Tarihi:

CHP liderine: Kasetle geldin kasetle gideceksin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 23:20

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Ya şimdi de utanmadan sıkılmadan çıkıyor, şöyle, böyle diyor. Ya sen bu işleri bilmiyorsun. Kasetle geldin bu işe, kasetle gideceksin. Daha fazla kalamazsın” dedi. Erdoğan, ‘Çorum Buluşması ile Kral FM, TRT radyoları ve yerel radyoların ortak yayınında özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

KÜREKLE OLMAZ YÜREKLE OLUR

“ Ey Kılıçdaroğlu ben tüm milletime çağrıyı yaptım ve benim milletimi meydanlara davet ettim. Benim milletim onbinler, yüzbinler meydanlara döküldü. Senin geldiğin havalimanında da onbinler vardı o akşam. Sen niye kaçıp gittin? Bu iş yürek ister, yürek. Bu iş kürekle olmaz yürekle olur. Öyle kaçıp gitmeyecektin. 7 Ağustos’ta Yenikapı’ya ben kendisini davet ettim. Sonra açıklama yaptı. ‘Ben Yenikapı ruhunu paylaşmıyorum’ dedi. Çünkü senin dünyanda böyle bir birlik, beraberlik, dayanışma ruhu yok ki. İşte bu ruh burada.

TANKLAR KILIÇDAROĞLU’NA YOL VERDİ

O gece Atatürk Havalimanı’na indi. VIP’deki bütün kameralara takıldı ve o kameralarda tankların yanına Kılıçdaroğlu’nu alan araba geliyor ışıldaklarıyla falan, özel. Tanklardaki ve oradakilerin yanındakileriyle görüşmeler yapıyor ve ondan sonra onlar çıkıp Bakırköy Belediye Başkanlığı’na geliyor. Teması söz konusu işte. Demek ki danışıklı dövüş. Kılıçdaroğlu beyefendiye, anlaşmış olarak ‘Hadi sen gidebilirsin’ deyip yol veriyorlar. Öbür tarafta onbinlerce insan var. Niye oraya gitmiyorsun? ‘E beni çağırsalar giderdim.’ Bırak yalanı, hayatın yalan. İşte bu kontrollü darbe ifadesinin, kontrollü bir danışıklı dövüşü kimlerle yaptığının en güzel ifadesi. (Bu görüntülerden haberiniz olsaydı?) Kesinlikle (Yenikapı’ya) davet etmezdim. Niye? Darbecilerle anlaşmış olan birisini nasıl davet ederim ya!

Haberin Devamı

BUNLARI TUTUKLAYANLAR KİM?

Utanmadan, zerre kadar yüzü kızarmadan 15 Temmuz’a kontrollü darbe diyor. Ha sen kaçtın kurtuldun ama ey Kılıçdaroğlu bak Tayyip Erdoğan tüm ailesiyle, arkadaşlarıyla, vatandaşlarıyla birlikte Yeşilköy Havalimanı’nda F-16’lar, helikopterler üzerimizden geçerken oturduk, operasyonu yürüttük. Diyor ki ‘Cumhurbaşkanı, Başbakan darbe operasyonunu örtmeye çalışıyor’ diyor. Ey Kılıçdaroğlu, şu anda binlerce generalinden, subaylarına varıncaya bütün bunları tutuklayıp cezaevlerine atan kim?

EDEP TARLASINDA OTLAMAMIŞLAR

Birisi FETÖ’nün avukatlığını yaparken diğeri evet diyenleri İzmir’de denize dökmekten bahsediyor. İzmir’deydik, yüzbinler meydandaydı. Bekledim denize dökerler diye ama gelen giden olmadı. Ya neyi denize döküyorsun be haddini bil. Bunlar ne yazık ki terbiyeden muaf. Edep tarlasında hiç otlamamışlar.

Haberin Devamı

DAHA FAZLA KALAMAZSIN

Sayın Kılıçdaroğlu bir zamanlar SSK’nın başındaydı. Meydanlarda gösteriyorum, sizler de ekranlarda izlemişsinizdir. Ne rezaletti değil mi? Ya şimdi de utanmadan sıkılmadan çıkıyor, şöyle, böyle diyor. Ya sen bu işleri bilmiyorsun. Kasetle geldin bu işe, kasetle gideceksin. Daha fazla kalamazsın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!