CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhurbaşkanı’nı bayramda arayacağım

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2024 13:21

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 yerel seçimleri sonrası partisinin yeni yol haritası ile ilgili konuştu. Özgür Özel, 'En sert muhalefet olacağız, fakat nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı’nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat’a konuştu. Özel yeni dönemde nasıl bir yol izleyeceğini anlattı.

Özel, 'En sert muhalefet olacağız, fakat nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı’nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüşme talebinde bulunacağını belirten Özel, ''Ben senin yanına gelmem' yok... Böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var. Kendisinden randevusu isteyeceğim... Nereye randevu verirse orada görüşeceğim. Bu ülkenin meselelerini çözeceğiz.' ifadelerini kullandı.

ÖZEL'DEN PARTİ İÇİNE MESAJ

Özel ayrıca, 'Partide kim varsa kendi görevini yapacak. Kimse bir diğerinin kuyusunu kazmayacak. Eski hastalıkları nüksettirecek kimsenin gözünün yaşına bakmam. Eski hastalıklarla iç çekişmelerle Türkiye'nin geleceğini kimseye kararttırmam.' şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!