Büyük yarış

Güncelleme Tarihi:

Büyük yarış
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 15, 2008 00:00

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kadın oyuncuların rekabeti daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Medyada Nurgül Yeşilçay'ın adı öne çıkmasına rağmen Hatice Aslan, Başak Köklükaya ve Bennu Yıldırımlar gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Gülçin Santırcıoğlu gibi gençler de "yarışta biz de varız" diyor.

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nurgül Yeşilçay "Vicdan", Hatice Aslan "Üç Maymun", Bennu Yıldırımlar "Gökten Üç Elma Düştü", Başak köklükaya "Süt", Gülçin Santırcıoğlu "İki Çizgi" filmlerdeki rolleriyle Altın Portakal'ı almak için yarışıyor. Geçen yıl Altın Portakal Film Festivali'nde 'en iyi kadın oyuncu' ödülünü Özgü Namal'a kaptırınca "Yerim portakalını" diyen Nurgül Yeşilçay, bu yıl daha temkinli. Yönetmenliğini Erden Kıral'ın üstlendiği "Vicdan"da pavyona düşen bir kasiyeri canlandıran Yeşilçay, "Artık 30 yaşıma geldim, kimseyle didişmeyi, 'aman o onu geçti, şunu geçti' demeyi sevmiyorum. Hepimiz iyi film yapmak için oynuyoruz" diyerek artık bu tarz polemiklere girmek istemediğini söyledi. Medyada diğer isimler ön plana çıkmasa da sinema eleştirmenleri, sürpriz bir ismin ödülü kucaklayacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Büyük yarış
Â
Büyük yarış
Â
Büyük yarış

Başak Köklükaya, "Süt" filminde süt ürünleri satarak yaşamını kazanan bir kadını canlandırıyor. (solda) Hatice Aslan, Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" filmindeki performansıyla dikkat çekti. "Vicdan"da pavyona düşen bir kadını canlandıran Nurgül Yeşilçay, ödül bekliyor. (sağda)

Danny Glover Antalya'da

/images/100/0x0/55eab43df018fbb8f89163b5
Mel Gibson'la başrolü paylaştığı "Cehennem Silahı" serisi filminden tanıdığımız ünlü oyuncu Danny Glover (sağda), 45. Altın Portakal Film Festivali'nin konuğu olarak önceki akşam Antalya'ya geldi. "Cehennem Silahı", "Predator 2", "Testere" ve "Mor Yıllar" filmleriyle tanınan Glover, rol aldığı "Körlük" filminin 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nde özel gösterimi katılacak.

Haberin Devamı

Antalya Altın Portakal Film Festivali ile eş zamanlı yapılan 4'üncü Uluslararası Avrasya Film Yarışması'nda yarışan filminin galası için 29 saatlik uçuşla gelen ünlü aktör Danny Glover, bavullarını kaybedince geldiği kıyafetiyle galaya katıldı.

Ünlü yıldız film galasına eşofmanla katıldı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!